Ryktet: Kan hamna i Real eller Barça

Spelbolag spekulerar i klubbyte för Wayne Rooney

Foto: Scanpix
Formsvag, frustrerad och utbytt Det ryktas om att Wayne Rooney är missnöjd med sin situation i Manchester United. Då spekulerar ett spelbolag i ett klubbyte för stjärnan.
SPEL

Wayne Rooney uppges vara missnöjd med sin situation i Manchester United. Han är dessutom helt ur form på planen.

Då spekuleras det hej vilt kring hans framtid. Enligt ett spelbolag skulle han kunna hamna i Real Madrid eller Barcelona till sommaren.

– Han har inte varit i toppform de senaste månaderna, säger Kristoffer Bengtsson, oddssättare på spelbolaget Betsafe.

En ny tung förlust mot Newcastle för Manchester United. Och som inte det vore nog. Lagets superstjärna Wayne Rooney uppges vara missnöjd med sin situation i klubben och dessutom är han ur form på planen. I går byttes han ut av tränaren Sir Alex Ferguson i 3–0-förlusten.

Spanien nästa?

Och som sig bör, när stjärnor som Rooney är missnöjda, så uppstår spekulationerna direkt om han kan lämna sin nuvarande klubb Manchester United.

Enligt spelbolaget Betsafe skulle han kunna hamna hos de spanska giganterna Real Madrid eller Barcelona i sommar. Men allra troligast är att Rooney blir United trogen, i alla fall enligt oddsen.

”Går tungt”

– Det går lite tungt för United och Rooney just nu, men det är inte ovanligt. Det är som Ferguson själv sa efter förlusten mot Newcastle. Det är i mars och april de måste ha hittat formen. Det är då guldkampen avgörs, säger Kristoffer Bengtsson, oddssättare på spelbolaget. Han tillägger:

– Rooney har inte varit i toppform de senaste månaderna, men det vänder fort i fotbollen och vem vet. Kanske är det han som avgör mot Manchester City på söndag i FA Cupen. Alla vet att en arg och frustrerad Wayne Rooney är livsfarlig.

FAKTA

ODDSEN: Rooneys framtid:

Var spelar Wayne Rooney 1 februari 2012?

Manchester United: 1.30

Real Madrid: 4.50

FC Barcelona: 6.00

Paris SG: 7.00

Inter: 8.00

AC Milan: 10.00

LA Galaxy: 15.00

Al Sadd: 30.00

New York Red Bull: 40.00

Manchester City: 50.00

Var spelar Wayne Rooney 1 september 2012?

Manchester United: 1.67

Real Madrid: 3.25

FC Barcelona: 4.00

Paris SG: 5.00

Inter: 6.50

AC Milan: 8.50

LA Galaxy: 10.00

Al Sadd: 15.00

New York Red Bull: 20.00

Manchester City: 40.00

Odds från Betsafe.