Hånet mot Barça

Spelare får redan vinstpengar utbetalade på Real som ligavinnare

Foto: AFP
Ligan avgjord enligt spelbolag Med 18 omgångar kvar och 54 återstående poäng att spela om anser spelbolaget Betsafe att La liga är avgjord. De betalar redan nu ut vinstpengar till de spelare som satsat på Real Madrid som ligavinnare.
SPEL

Real Madrid leder La liga med sju poäng före värsta rivalen Barcelona.

Då hånas Barça av ett spelbolag. Redan nu betalar de ut vinstpengar till de som spelat Real Madrid som ligavinnare – trots att 54 poäng återstår att spela om.

– Barcelona måste vinna resten, det gör de aldrig, slår Mikael Mellqvist fast, pr-manager på Betsafe.

Både i cupen och i ligan har Barcelona varit bättre än Real Madrid – när det kommer till inbördes möten.

Barça slog nyligen ut Real ur cupen, och vann säsongen första ligamöte med 3–1 på Real Madrids hemmaplan.

Men totalt i ligaspelet är Real Madrid just nu överlägsna.

54 poäng att slåss om

Laget leder La liga med sju poäng före värsta rivalen Barcelona.

Då väljer spelbolaget Betsafe redan nu att betala ut vinstpengar till alla spelare i Sverige som satsat pengar på att Real Madrid vinner ligan, trots att 18 omgångar och 54 poäng återstår att spela om.

”Tappar på bortaplan”

– Sju poäng är mycket. Real har bara tappat åtta hittills och fortsätter de så under våren måste Barça vinna resten. Det gör aldrig Barcelona, säger Mikael Mellqvist, pr-manager på spelbolaget. Han lägger till:

– Real har också ett bra program kvar. Man har redan mött starka lag som Valencia, Malaga och Sevilla på bortaplan. Barcelonas chanser att vinna ligan är 10-15 procent. De har stora problem på bortaplan och kommer säkert tappa flera poäng där.