Här är lagen som kan floppa i CL

”Tror de misslyckas med att gå vidare”

Foto: AP
Misslyckas i CL? Milan är ett av favoritlagen som kan få det tufft i Champions League-spelet enligt ett spelbolags expert.
SPEL

FC Barcelona tar revansch från fjolåret och vinner Champions League.

Det pekar spelbolagens odds på. Den stora besvikelsen då? Milan, Arsenal och PSG.

– Jag tror Milan misslyckas med att gå vidare från gruppen, säger Jonas Nilsson på Unibet.

Champions League är lottat.

Och det råder ingen som helst tvekan om vilket lag som är favoriter att vinna turneringen 2012/13.

Enligt spelbolagens odds blir det FC Barcelona, som med andra ord tar revansch från den snöpliga semifinalförlusten mot Chelsea i våras.

Värre kan det dock bli för klassiska AC Milan och Arsenal.

Tappat stjärnorna

Milan har bland annat tappat superstjärnor som Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva och Antonio Cassano. Nu kan de missa avancemang till åttondelsfinalen från grupp C, där man stöter på Anderlecht, Zenit och Malaga. Samma för Arsenal som hamnat i grupp B tillsammans med Olympiakos, Montpellier och Schalke.

– Jag tror Milan misslyckas med att gå vidare från gruppspelet, samtidigt kommer jag inte bli förvånad om Arsenal går samma väg, säger Jonas Nilsson, pr-chef på spelbolaget Unibet. Han fortsätter:

Ger 1 000 gånger pengarna

– Även PSG har alla förutsättningar i världen att floppa, fast åt andra hållet, har värvat dyrt under sommaren men verkar inte få stjärnbygget att fungera.

Lagen som bedöms ha allra minst chans att hävda sig i turneringen enligt oddsen är Dinamo Zagreb, Bate Borisov, Cluj och danska Nordjälland.

Att något av de lagen vinner turneringen ger 1 000 gånger insatsen.