Glenn: ”Han borde gjort ett mycket bättre jobb”

Viasat och Gurufans-experten tycker till om Premier League

1 av 2 | Foto: BILDBYRÅN
Mark Hughes och QPR är en stor besvikelse enligt Glenn Strömberg.
SPEL

Liverpool tog sin första seger i Premier League förra helgen. Har de hittat formen?

Vilket lag är Premier Leagues största besvikelse och mest positiva överraskning?

Viasat- och Gurufans-experten Glen Strömberg tycker till.

Har Liverpool äntligen vänt sin trend? Vad saknar de för att slåss om ligaguldet?

– Jag tror att Liverpool är på rätt väg. Får Brendan Rodgers fortsätta i lugn och ro kan detta bli bra, även om det blir tufft för ungtupparna under en lång säsong. Men Liverpool saknar en målskytt, en riktig skyttekung. Suarez kan göra mål, men blir han skadad så är det riktigt tunt framåt.

Vilket lag är den största besvikelsen hittills i ligan? Vilket lag har överraskat mest på dig?

– Queens PR fick tio nya spelare och Mark Hughes borde ha gjort ett mycket bättre jobb i inledningen. Nu ligger QPR jumbo och det är en stor missräkning. Everton är den mest positiva överraskningen för mig med sin fina start. David Moyes är en toppmanager, Jelavic och Fellaini är grymt bra. Det ser mycket lovande ut för Everton.

Manchester United föll tungt hemma mot Tottenham, i dag möter man Newcastle på svårspelade St James' Park. Läge för ny förlust, eller?

– Det är svårt att bryta ned tunga Manchester United, men det går inte att komma från att man levt mycket på att man fajtats och liksom dragit in poäng i inledningen, utan att alls glänsa spelmässigt. United förlorar inte mot Newcastle, men jag är verkligen inte säker på att laget vinner. St James' Park är en tuff arena att komma till.

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ ALLA ODDSEN I PREMIER LEAGUE.

ARTIKELN HANDLAR OM