Får pengarna tillbaka – efter 4–4-matchen

Spelbolagets gest efter bragdmatchen i Berlin: ”Vi vill inte att någon ska känna sig som förlorare”

Foto: Bildbyrån
Kaptenen i huvudrollen Zlatan Ibrahimovic gjorde Sveriges första mål och nickade fram till Rasmus Elms kvitteringsmål på Olympiastadion i tisdags.
SPEL

Sverige lyckades nå 4–4 i Berlin. Efteråt kändes det som en seger trots att det blev oavgjort.

Nu väljer ett spelbolag att betala tillbaka insatserna till de som spelade på en svensk seger innan avspark.

– Vi vill inte att någon ska känna sig som en förlorare när hela nationen känner sig som vinnare, kommenterar spelbolaget Betsson.

3–0 i paus förbyttes snabbt till ett underläge med 4–0 i Berlin i tisdags.

Det såg hopplöst ut, men resten är redan en klassisk svensk landslagsinsats.

Men som alla vet kom Sverige ikapp till 4–4 efter kvittering av Rasmus Elm på övertid.

”Glädjerus”

Trots att det blev en poäng och oavgjort kändes det som en svensk seger. Nu väljer spelbolaget Betsson att betala tillbaka insatserna till de svenskar som spelade på en tvåa (svensk seger) på matchen inför avspark på 1-X-2-spelet.

– Vi vill inte att någon ska känna sig som en förlorare när hela nationen känner sig som vinnare och lever i ett glädjerus, kommenterar Thomas Bertilsson på spelbolaget i ett pressmeddelande. Han tillägger:

”Lönar sig att inte ge upp”

– ”Bragden i Berlin” är inte bara ett bevis på att allt kan hända i fotboll, det är även ett bevis på att det lönar sig att inte ge upp och fortsätta kämpa till slutsignalen går. Insatsen som vårt herrlandslag i fotboll stod för mot Tyskland är redan en fotbollsklassiker och kommer att ses som en vinst i många generationer framöver.

FOTNOT: Spelbolaget betalar endast tillbaka insatsen för de svenska kunder som placerat ett pre-matchspel på att Sverige skulle vinna matchen (1X2, enbart).