Galna kupongen – du inte tror är sann

27-årige svensken vann storvinsten

1 av 2 | Foto: Bildbyrån
Nickar in bollen i United-målet Här gör Galatasarays Burak Yilmaz segermålet mot Manchester United. Målet innebar att den svenske 27-årige spelaren vann över 90 000 kronor på sin helt galna spelkupong i går.
SPEL

Här är den makalös spelkupongen med elva matcher som gick in.

Den 27-årige svensken vann 92 676 kronor.

– Vi hoppas att han hade champagnen på kylning, men att han inte gör om det här för ofta, säger Patrick Kipler på spelbolaget Nordicbet med ett skratt.

Spelaren från södra Sverige verkar vara en påläst herre.

27-åringen hade knåpat ihop en spelkupong med elva matcher.

Kupongen handlade om fotbollsmatcher, basketmatcher och ishockeymatcher. Och allt var utspritt på sex dagar.

Tio av tio matcher hade gått in inför gårdagens Champions League-möte mellan Galatasaray och Manchester United.

Fick över tusen gånger insatsen

27-åringen hade en etta på matchen, vilket också gick in (seger 1–0 Galatasaray). Spelaren fick oddset 1 597,87 hos spelbolaget Nordicbet för sin kupong och vann 92 676 kronor.

– Det speciella med den här kupongen är att den innehåller matcher från så många olika ligor och tre olika sporter. Det tyder på att spelaren har ett brett sportintresse och följer massa ligor. Dessutom hade han spritt spelet över hela sex dagar, det hör heller inte till vanligheterna, säger Patrick Kipler, informatör på spelbolaget Nordicbet till Sportbladet Spel. Han fortsätter:

Hade förstört allt

– Inför gårdagskvällen hade han bara Galatasaray kvar på kupongen. Även om vi tror att han kalkylerat med att Manchester United skulle komma till spel med en b-betonad uppställning så satt han säkert och var riktigt nervös. Ett mål för United hade ju förstört allt.

På spelbolaget är man nöjda över 27-åringens vinst, men...

– Vi hoppas att han hade champagnen på kylning, men att han inte gör om det här för ofta, avslutar Patrick Kipler med ett skratt.