Skrällarna som ger 133 ggr pengarna

Här är kvalserie-trippeln som ger dig drömodds i kväll

Foto: Bildbyrån
Tingsryd är en av storfavoriterna i kvalserien till allsvenskan. I kväll inleder de hemma mot division 1-laget Vita Hästen.
SPEL

Det är kvaltider i svensk ishockey – vilket innebär godis för alla spelare.

Kvaltider är samma sak som skrälltider där allting kan hända.

I kväll inleds kvalserien till Hockeyallsvenskan och Sportbladet Spel har synat oddsen och ger er nedan en skrälltrippel som ger 133 gånger pengarna.

Det ska sägas direkt.

Spelbolagen har utmålat tre lag till storfavoriter inför kvällens premiäromgång av kvalserien till allsvenskan.

Det handlar om:

Tvåan på Björklöven

Ettan på Karlskrona

Ettan på Tingsryd

Och det är nog mycket möjligt att det också blir så efter den första omgången.

Men så lätt ska man inte ge sig.

Ger över 130 gånger pengarna

Sportbladet Spel har synat 1-X-2-oddsen match för match, och kan bara inte undgå att ge ett skrällscenario, även om chanserna, sett till oddsen, är väldigt små.

Skrälltrippeln ger 133,215 i odds och en satsad tia ger en vinst på 1 332 kronor, eller en satsad femtiolapp ger tillbaka 6 680.

Och, en liten slant kan det kanske vara värt. För kval är ju kval.

Vem trodde exempelvis att Rögle skulle gå hela vägen till elitserien efter två kvalserier i fjol, dessutom på bekostnad av Djurgården?

SPORTBLADET SPELS SKRÄLLTRIPPEL:

PITEÅ–BJÖRKLÖVEN
Skrälltips: 1.
Odds: 4,15. Spelbolag: Betsafe, Betsson.
Kommentar: Okej. Björklöven är anrikt, har ett fantastiskt publikstöd och är förmodligen ettans bästa lag, och kanske det enda realistiska hotet för Tingsryd och Karlskrona om platserna i allsvenskan till hösten. Visst, Björklöven vann med 9–1 här i januari.

Men mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. Piteå radade upp nio raka segrar i allettan norra. De slog sensationellt ut storsatsande Sundsvall i play off 3 (Sundsvall som var enda lag som slog Björklöven i allettan). Och räkna med att hemmalaget är fullproppade med självförtroende efter den skalpen. Björklöven har allt att förlora.

Matchtips: Skräll: 4–3. Mest troligt scenario: 1–4.

KARLSKRONA–HUDDINGE
Skrälltips: 2.
Odds: 6,00. Spelbolag: bet365, Unibet.
Kommentar: Okej. Karlskrona har varit med förr. Det är tredje raka säsongen klubben spelar kvalserien till allsvenskan. År ett var man ett mål från avancemang. I fjol tog man det efterlängtade steget. Skillnaden då mot nu: KHK går in som storfavoriter och har allting att förlora. Dessutom kommer klubben från en usel första säsong i allsvenskan.

Klubben har ingen vidare form och vann bara två av de tio sista omgångarna i allsvenskan, varav tre raka förluster i de sista matcherna. Dessutom: klubben har inte spelat match på tio dagar. Kan den klassiska plantskolan Huddinge ta till vara på eventuell ringrost hos hemmalaget i Telenor Arena kan det bli mental härdsmälta, och då kan det bli högst intressant att se var matchen tar vägen.

Matchtips: Skräll: 2–3. Mest troligt scenario: 5–1.

TINGSRYD–VITA HÄSTEN
Skrälltips: 2.
Odds: 5,35. Spelbolag: Unibet.
Kommentar: Okej. Tingsryd har kvalseriens bäste spelare: 26-årige transatlanten Jordan Smotherman, med 24 mål i allsvenskan. Men, Tingsryd är förmodligen laget som allra minst vill spela i kvalserien, efter en säsong, då kontraktet såg helt säkert ut.

Kan, precis som KHK, lida av ringrost efter tio dagars speluppehåll. Under uppehållet har klubben dessutom hunnit med att byta tränare.

Vita Hästen då? Den gamle stavhopparen Patrik Klüft basar över ett rutinerat lag (har mest elitseriematcher i truppen av samtliga lag i kvalserien). Kan spela helt utan press i kväll, och allt annat än förlust i Nelson Garden Arena skulle ses som en framgång. Tingsryd, de måste vinna, annars blir det en jobbig resa framöver.

Matchtips: Skräll: 2–4. Mest troligt scenario: 5–2.

VAD TROR DU: Finns det någon chans till skräll i matcherna ovan? Tyck till och diskutera nedan!

ARTIKELN HANDLAR OM