”Anders Svensson stannar i Elfsborg”

Spelbolagen säkra – legendaren blir kvar även nästa år: ”En ikon i Borås”

Foto: Anders Deros
SPEL

Trots petningarna – Anders Svensson stannar i Elfsborg.

Enligt oddsen pekar allt på att 36-åringen fortsätter spela fotboll även nästa säsong – och att han gör det i sin nuvarande klubb.

– Anders är en ikon i Borås, säger Jonas Nilsson, PR-chef på spelbolaget Unibet.

Anders Svensson har ett kontrakt med Elfsborg som går ut den 30 november i år och enligt flera uppgifter ingår han inte i tränare Jörgen Lennartssons framtidsplaner vilket indikerar att legendaren gjort sitt i klubben.

Men spelbolagen håller inte med.

"Lustigt om han inte platsar"

Enligt oddsen pekar i stället allt på att Anders Svensson blir kvar i Borås även när allsvenskan 2014 drar igång. Ett spel på det hos Unibet ger 1,90 gånger pengarna och är klart favoritodds före alla andra alternativ.

– Oavsett vad Jörgen Lennartsson tycker och tänker om Anders Svenssons framtid som fotbollsspelare i Elfsborg lutar det ändå åt att han förlänger med minst ett år till. Anders är en ikon i Borås och så länge Hamrén även tar ut honom i landslaget vore det lustigt om han inte platsade i Elfsborg, säger Jonas Nilsson.

Skulle Anders Svensson ändå ämna Elfsborg säger oddsen också att han sannolikt hamnar i en annan allsvensk klubb, det ger 2,55 gånger pengarna. Att han fortsätter spela utomlands ger hela 7,50 gånger pengarna och att han lägger av ger hela 10 gånger insatsen.

– Alternativet, då Anders vill fortsätta spela fotboll, är att han återfinns i någon annan allsvensk klubb efter att hans kontrakt har gått ut, säger Jonas Nilsson.

FAKTA

Vad gör Anders Svensson den 1 april 2014?

Aktiv fotbollsspelare för Elfsborg 1.90

Aktiv fotbollsspelare för någon annan allsvensk klubb än Elfsborg 2.55

Aktiv fotbollsspelare för någon klubb utanför Sverige 7.50

Inte längre aktiv som fotbollsspelare eller tränare 10.00

Del av ledarstaben i Elfsborg 12.50

Aktiv fotbollsspelare för någon annan svensk klubb utanför Allsvenskan 15.00

Odds från Unibet