Fick miljonpresent – av sin ICA-handlare

Torbjörn Kvist ger bort Triss-lotter till sina stamkunder – till stor glädje för Hans Johnson

Foto: Emma Spännare/Svenska Spel
Hans Johnson (Trissvinnare), Pierre Jonsson (Svenska Spel), Torbjörn Kvist (ICA Maxi Erikslund)
SPEL

Varje vecka delar ICA-handlaren Torbjörn Kvist ut Trisslotter till sina trognaste kunder.

För nyblivne pensionären Hans Johnson blev det en present som heter duga – han skrapade fram tre månadsklöver på en av Torbjörns lotter och är garanterad miljonär inför skrapet i Nyhetsmorgon den 27 juli.

– Det här pengarna kommer verkligen sätta extra guldkant på tillvaron, säger Hans.

För Torbjörn Kvist är det ett sätt att tacka de kunder som vecka efter vecka väljer att göra sina inköp i hans butik, ICA Maxi Erikslund i Västerås.

Sedan flera år tillbaka köper han och delar ut 20 stycken Trisslotter till de här stamkunderna, en liten överraskning helt enkelt.

Och för Hans Johnson blev det en överraskning som heter duga.

Han var en av de kunder som fick en lott av Torbjörn dan före Midsommardagen och när han väl skrapade kunde han inte tro sina ögon – tre månadsklöver vilket betyder att Hans blivit Triss-miljonär.

"En härlig bonus"

10 000 kronor i månaden i 10 år är han garanterad, 1,2 miljoner totalt.

Men vill det sig väl kan det bli 100 000 kronor i månaden i 25 år – 30 miljoner kronor.

Den 27 Juli avgörs hans öde när han ska skrapa i TV4:s Nyhetsmorgon.

– Det var ingen dålig midsommarpresent jag fick!, säger han till Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, som var på plats i butiken för att gratulera under tisdagen.

Hans Johnson säger att han inte har några förväntningar över de 1,2 miljonerna som han redan är garanterad, men det bekommer honom inte särskilt mycket.

– Jag är realist och ställer in mig på den lägsta vinsten när jag åker till TV4. På så sätt blir allt annat en härlig bonus för en nybliven pensionär. Det här pengarna kommer verkligen sätta extra guldkant på tillvaron. Ett stort tack till Torbjörn & Co på Maxi ICA i Västerås!, säger han.

Och Torbjörn Kvist var lika glad han.

– Efter alla lotter som jag delat ut genom åren, var det verkligen roligt att det äntligen blev en rejäl vinst för någon av mina underbara kunder.

ARTIKELN HANDLAR OM