Titta, 9,5 miljoner kr söker sina rätta ägare

Kolla in hela superlistan på 28 sidor: Här finns över 1 448 outhämtade spelvinster att hämta: Är du en av alla vinnare?

Foto: Bildbyrån
Just nu ligger det 1 448 outhämtade spelvinster hos Svenska Spel för totalt 9,5 miljoner kronor. Nu uppmanar Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson att alla som spelat letar rätt på sina spelkvitton. Hela listan över de outhämtade vinsterna kan du ladda hem som pdf-dokument här nedan.
SPEL

Börjar semesterkassan att sina? Då bör du ta en noggrann titt på listan nedan.

Det kan finnas oväntade semesterpengar att hämta. Just nu väntar Svenska Spel på att 1 448 outhämtade spelvinster ska hämtas ut av dess ägare på närmare 9,5 miljoner kronor.

– Dyk ner i byxfickorna, handväskan, ja allt möjligt och leta om du har ett spelkvitto, uppmanar Pierre Jonsson, vinnarambassadör på spelbolaget.

Det är semestertider i Sverige och då är det alltid bra att ha extra pengar till hands.

Och det kan faktiskt vara så att du har rätt till pengar, som du kanske inte trodde du hade.

Hur är det möjligt?

Jo, just nu ligger det 1 448 outhämtade spelvinster för totalt 9 416 504 kronor hos spelbolaget Svenska Spel och väntar på att de rätta ägarna ska hämta ut sina pengar.

Vann över 830 000 kronor

Den digra listan på 28 sidor, som Aftonbladet kan presentera här ovan, avser outhämtade spelvinster från 1 000 kronor och uppåt.

De tre högsta vinsterna som fortfarande inte hämtas ut är två stycken vinster på Stryktipset från 7 juli på 836 000 kronor. Spelen lämnades in hos Kulladals Spelbutik i Malmö och Direkten Baronen i Kalmar.

Trea på listan är en Jokervinst på 250 000 kronor som lämnades hos Direkten KJA Tobakscenter i Göteborg. Vinsten är från 6 juli.

Nu uppmanar Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson att alla som vet om att de spelat men inte rättat sina eller sitt spel, att göra det.

”Kan finnas semesterpengar att hämta”

– Det är hög tid att kontrollera era spelkvitton. Definitivt de kvitton som du är medveten om inte har rättats. Det kan vara extra semesterpengar som finns att hämta. Det skulle i alla fall inte jag vilja missa, säger han till Aftonbladet och tillägger:

– Är du osäker? Det är bara att kliva in på din lokala spelbutik eller på nätet och rätta.

Var ska man leta då enligt Pierre Jonsson? Ja, praktiskt taget överallt.

– Dyk ner i byxfickorna, handväskan, ja allt möjligt och leta om du har ett spelkvitto, avslutar han.

FOTNOT: Listan över outhämtade spelvinster är till och med måndag 8 juli.

ARTIKELN HANDLAR OM