”Hånet” mot Arsenal och Manchester City

PL-duon är chanslös i Champions League – bolagen har stängt spelen på motståndarna

Foto: Getty Images/AP
SPEL

Barcelona och Bayern München kan inte missa kvartsfinal i Champions League.

Efter bortasegrarna mot Manchester City respektive Arsenal har spelbolagen stängt spelen på avancemang för bjässarna.

– Det ska till ett smärre mirakel för att Manchester City ska vända det här och det krävs något alldeles extraordinärt av Arsenal, säger Jonas Nilsson på Unibet.

Efter första mötet mellan Manchester City och Barcelona i åttondelsfinalen, som slutade med 2-0-seger för spanjorerna, går det inte ens att spela på att Barcelona ska gå vidare hos Unibet.

Anledningen: de är f ö r stora favoriter.

”Gick inte att stå emot”

– Konstigare saker har hänt, eller? Nej. Barcelona ägde Manchester City i tisdagens åttondelsfinal på Etihad Stadium med ett överlägset bollinnehav, Manchester City stod emot bra i första halvlek men när Demichelis kapade Messi bakifrån gick det inte längre att stå emot, säger Jonas Nilsson på Unibet.

Han fortsätter:

– Om Barcelona var favoriter på förhand att gå vidare till kvartsfinal är det inget mot vad de är efter 2-0 på bortplan i första mötet. Det ska till ett smärre mirakel för att Manchester City ska vända det här på Nou Camp där Barcelona är nära nog omutbara, oavsett motstånd.

Tack och hej, City

Enligt spelbolaget är det helt omjöligt för City att vända det här och ta sig vidare i slutspelsträdet.

– Med 2-0 att gå på i returen tror vi inte det är möjligt för Manchester City att vända på det här och deras första försök i CL-slutspelet räckte bara till åttondelen, i alla fall den här gången.

Om man tror att City gör det ”omöjliga” får man 50 gånger insatsen – det visar oddsen här nedan.

”Krävs något extraordinärt”

Lika läge är det för Bayern München efter 2-0-segern på bortaplan mot Arsenal. Hos Unibet kan man inte ens spela att tyskarna ska gå vidare.

Det är redan klart – i deras bok.

– Om än att Arsenal förra året svarade för en rejäl bragdinsats borta mot just Bayern tror vi inte att historien upprepar sig. Regerande mästarna fick precis den start på Champions League-slutspelet som man önskat sig och har nu ett jätteläge inför returen, ett läge som vi tror att man förvaltar och för att Bayern München ska missa kvartsfinal krävs något alldeles extraordinärt, säger Jonas Nilsson.

Här nedan ser du oddsen – kan Manchester City och Arsenal vända?

FAKTA

Vilka går vidare?

Barcelona – Manchester C

xx.xx (ej spelbara) – 50.00

Bayern München – Arsenal

xx.xx (ej spelbara) – 25.00

ARTIKELN HANDLAR OM