Hjälpte läsarna – till 15 000 kronor

Sportbladets Steven-Lee Holmdahl satte alla rätt på Powerplay

1 av 2 | Foto: BILDBYRÅN
Steven-Lee Holmdahl satte alla rätt på Powerplay i tisdagens tidning.
SPEL

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl gör succé – på Powerplay.

I tisdagens tidning satte han alla åtta rätt – till 15 000 gånger pengarna.

– De som valde att spela ”gånger-tio” fick 150 000, sköna semesterslantar, säger han.

Varje dag får du Steven-Lee Holmdahls sista minuten-tips i din mobil som plus-kund.

Du får även alla analyser på Bomben, Lången, Powerplay och Topptipset.

Och det lönar sig.

I tisdagens Sportbladet satte spelexperten alla rätt på Powerplay.

De som valde att rygga Steven-Lee Holmdahls speltips på 324 kronor kunde inkassera en vinst på minst 15 000 kronor. De som valde systemet ”gånger-tio”, fick således 150 000 kronor.

”Väldigt roligt”

– Det var naturligtvis väldigt roligt. Framförallt när streckvärdet var så pass trevligt och pusselbitarna föll på rätt plats. Inte alltid dom gör det även fast man sitter inne på bra ”feeling”, säger Steven-Lee

Vilka matcher var ”enklast” respektive ”svårast” att tippa på succékupongen?

– För mig får gärna Svenska Spel fortsätta med matcher från Schweiz. Har god koll på den ligan, vilket den stora massan inte verkar ha. Bern hade fått märkligt lite förtroende, men var en riktigt stark vinnare (avfärdade Rapperswil med 6–0). Det var nog den matchen som kändes mest ”given” på förhand.

”Jag bestämde mig snabbt”

– Buffalo mot Carolina var lite klurig, eftersom det var första NHL-matchen efter OS. Där var det dock för många som sneglade på formkurvor och senaste resultat. Det betyder inte särskilt mycket efter ett så pass långt uppehåll och jag bestämde mig snabbt för att strecka Sabres, vilket visade sig vara befogat (3–2).

Vad säger du om kvällens Powerplay-kupong?

– Inte fullt lika spännande som i tisdags, men visst kan det bli duglig utdelning. Valt att återigen chansspika ”krysset” i Modos match. Det gick bra senast och ser ingen anledning att ändra recept. Man är direkt dåligt i powerplay, men klart stabilt i boxplay. Är således ofta inblandat i täta, jämna, målfattiga matcher. Linköping har gnuggat mycket försvarsspel under uppehållet, även om det kanske inte märktes i tredje perioden mot Skellefteå. Skulle dock inte bli förvånad om det här mynnar ut i ett ställningskrig.

Bli plus-kund – få Steven-Lees Powerplay-tips här!

ARTIKELN HANDLAR OM