Här är bästa CL- skrällarna i kväll

ENKÄT: Spelbolagens experter tipsar

1 av 2 | Foto: AP
”Roma är överskattade och kan skrälla”, säger en expert på ett spelbolag.
SPEL

Champions League är här igen.

Då har spelbolagens experter sagt sitt.

Här är kvällens hetaste skrällar och säkraste spel.

SPORTBLADET SPELS FRÅGOR:

■ ■ 1) Vilket är det bästa skrällspelet i kväll?
■ ■ 2) Vilket spel är den säkraste banken?

SPELBOLAGENS SVAR:

JONAS NILSSON, UNIBET:

■ ■ 1) – Svårtippad omgång med få klara vinnare, så skrällar ska nog gå att hitta. Cypriotiska Apoel Nicosia spelade tajt borta mot självaste Barcelona och kommer inte ge bort poäng när Ajax kommer på besök, går att spela rak chansetta (2.95) eller Apoel +0 asiatiskt (2.12, pengarna tillbaka vid kryss).

■ ■ 2)Schalke klarade 1–1 borta mot Chelsea i första omgången av Champions League och ska vara snäppet bättre hemma, nu kommer slovenska Maribor på besök och Schalke ska ses med god chans att vinna (1.30) och är även omgångens klaraste favorit.

ALEXANDER ZACHRISSON, BETSAFE:

■ ■ 1) – Sporting Lissabon till 5.00 gånger pengarna hemma mot Chelsea är intressant! Sporting har ett starkt lag med både Nani och Carvahlo i form. Att sätta vinst för Sporting till det oddset är för bra för att inte agera på.

■ ■ 2) – Kvällens säkraste bank i min mening är Schalke hemma mot Maribor samt Porto borta mot Shaktar Donetsk. Oddset 3.84 gånger insatsen på två lag i högform är så gott som klart. Schalke kommer från en stabil insats senast borta mot Chelsea, samt en tung derbyvinst hemma mot Dortmund. Porto är obesegrade i ligan och dominerade fullständigt senast hemma mot BATE då man vann med 6–0.

NIKLAS JOELSSON, EXPEKT:

■ ■ 1) – Tittar man på 1X2-marknaden så är det svårt att förutspå någon riktig knall i kvällens Champions League. Däremot så kan Apoel mycket väl få med sig något i deras hemmamatch mot Ajax. Är man modig så ger ett krysspel 3,20 i odds. Kanske ingen skräll direkt, men ändå fin avkastning om spelet sitter.

■ ■ 2) – Det finns ett par bankspel att hitta i kvällens Champions League med relativt låga odds som till exempel Bayern (1,30) och Schalke (1,30). Men jag skulle hellre backa Man City (1,62) som verkligen behöver vinna sin hemmamatch mot Roma. Italienarna har visserligen haft en magisk start på sin säsong, men hemmaplan och betydelsen av att ta tre poäng talar för City.

ERIK WÄNNSTRÖM, NORDICBET:

■ ■ 1)Roma att vinna borta mot Man City till 5,35 gånger insatsen. City är extremt tunga hemma men med tanke på att Roma vunnit alla sina tävlingsmatcher i år så tycker jag att Totti & co är underskattade. Värt att testa med en liten peng. 

■ ■ 2)Schalke att vinna hemma mot Maribor till 1,32 gånger insatsen. Schalke kommer till matchen med en tung seger mot Dortmund i bagaget. Motståndet Maribor är ett av de svagare lagen i CL så tyskarna bör inte ha några större problem att hämta hem tre poäng.  

■ ■ ■ HÄR ÄR SPELBOLAGENS ODDS PÅ KVÄLLENS MATCHER

TYCK TILL: Hur spelar du på Champions League i kväll? Diskutera nedan!

Sportbladet Spel