Svensken satte målfesten – på jättekupongen

Real vann med 9–1 – då tog stockholmare hem över 100 000 kr Se spelkupongen med 20 matcher

Foto: AP
Cristiano Ronaldo.
SPEL

Stockholmaren i 30-årsåldern var säker på sin sak: han trodde på målfest i La Liga.

Real Madrid vann med 9–1 mot Granada och svensken fick in sitt monsterspel med totalt 20 matcher.

Vinsten landade på hela 108 000 kronor.

– Vi kan enbart applådera, säger Robin Karlsson på spelbolaget Expekt.

Det finns vissa spelare som väljer att chansa på sina spelkuponger. Så finns det en del som verkar ha exakt koll på han eller hon gör när spelet lämnas in. Under den sistnämnda kategorin hamnar en stockholmare i 30-årsåldern.

Under helgen lämnade han in en spelkupong med hela 20 matcher och det handlade om lågoddsare i varenda match, mellan 1,15 till 1,58. Men tack vare det totala oddset (216,88 gånger pengarna) och insatsen (500 kronor) tog svensken hem 108 000 kronor.

Fick in Arsenals hemmakross

Med på kupongen fanns bland annat stormötet i Premier League mellan Arsenal och Liverpool på Emirates. Här trodde dock svensken att det skulle kunna bli en jämn historia då han valde att spela dubbelchans, 1X, på matchen.

Ettan var dock bergsäker, då Arsenal vann med hela 4–1 i tungviktsmötet.

”Kan enbart applådera”

Även Real Madrids målfest hemma mot Granada i La Liga fanns med på kupongen. Här hade han tippat på över 2,5 mål. Det tog bara 36 minuter innan det spelet var i hamn då Cristiano Ronaldo gjorde 3–0. Till slut vann Real med hela 9–1 efter fem mål av den portugisiske superstjärnan.

– Vanligtvis skulle jag säga att oavsett odds är det nästintill omöjligt att sätta en kupong med 20 matcher. Den här spelaren har dock kraftigt överbevisat den tesen och vi kan enbart applådera, säger Robin Karlsson på spelbolaget.

Här är stockholmarens sköna vinstkupong med 20 matcher.