Hysén: ”Det blir väl sprit för alltihop”

Fotbollslegendaren vann 50 000 kr i TV4

1 av 10
SPEL

Han kunde vinna fem miljoner.

Det blev 50 000 kronor.

– Jag är inte nöjd, nejdå, jag skoja, säger Glenn Hysén till Tv4.

De vann miljoner – sen gick det åt helv...

Strax före 09.00, i dag, kunde Glenn Hysén, 55, skrapa fram fem miljoner på Triss i tv. Men det blev det lägsta beloppet – 50 000 kronor.

– Det blev väl sprit för alltihop, säger Glenn och skrattar.

Allt avgjordes på sista rutan. Dramatiken och nervositeten var påtaglig. Det blev... 50 000 kronor. Det lägsta beloppet. 

– Jag är inte nöjd, nejdå, jag skoja, sa Hysén direkt efter skrapningen.

Enligt Pierre Jonsson, vinnarambassadör hos Svenska Spel, hade den tidigare fotbollsikonen ändå siktat på en lite större vinst:

– Hans förhoppning var 100 000 kronor, nu blev det lite lägre än så. Några kronor ändå kommer gå till barnen, säger Jonsson.

Gosedjuret Hugo, som Hysén vunnit på ett nöjesfält, fick äran att välja lott. Trots ”missen” får Hugo en ny chans framöver:

– Han fick frågan om Hugo skulle få sparken, men det var inte aktuellt. Det kan man tolka som att Glenn gärna vill komma tillbaka och skrapa igen i framtiden, säger Jonsson.

Slängde Trisslotten

Hysén hade aldrig köpt en Trisslott till sig själv förut, slängde vinstlotten i papperskorgen – och var tvungen att fråga vad tv-rutorna betydde.

– Alltså, jag fattade inte att alla som får tre tv-rutor får åka till Stockholm och skrapa. Jag trodde att de la alla sådana lotter i en tombola och drog vinnare lite då och då. Jag gick in till en butik i närheten och de blev helt likbleka i ansiktet när de såg lotten, sa Glenn Hysén till Sportbladet Spel tidigare i veckan.

I dag – i Nyhetsmorgon – skrapade den före detta fotbollsspelaren fram 50 000 kronor.

– Jag är inte nöjd. Fasen va trôkigt. Nej, haha, det är lugna puckar, sa Glenn Hysén direkt efter att han skrapat fram sin Trissvinst.

TV4: Vad ska du göra för pengarna?

– Det blir väl sprit för alltihop, antar jag, säger Hysén och skrattar.

De vann miljoner – sen gick det åt helv...