Tipset: MFF förlorar med 4–0 mot Real

SPELENKÄT: Experterna om: MFF Uniteds ödesmatch i Tyskland Bästa trippeln

Foto: BILDBYRÅN
Malmö-tränaren Åge Hareide har en tuff uppgift framför sig i kväll borta mot Real Madrid.
SPEL

Åtta matcher står på Champions League-menyn i kväll.

Tipsen är tydliga från spelbolagens experter: Malmö FF är chanslösa mot Real Madrid på Santiago Bernabeu.

Och hur går det för Manchester United i ödesmatchen i Tyskland?

Så här svarar experterna inför kvällens matcher.

Frågorna till spelbolagen:

1) Malmö FF är chanslösa enligt oddsen mot Real Madrid. Vad är ert tips på matchen?
2) Manchester United kan åka ur gruppspelet i kväll. Hur går det mot Wolfsburg på bortaplan?
3) Hur ser er bästa trippel ut i kväll?

JONAS NILSSON, UNIBET:

1) – Våra spelare tror på Real Madrid och populäraste utfallet på rätt slutresultat just nu är 4–0 (26,6%) och 5–0 (18,4%). Och man kan bara hålla med. Oavsett status på Real Madrid just nu ser jag inte hur ett spelledigt Malmö FF ska kunna störa nämnvärt. Även osäker på vad effekten från Hareides beslut att lämna kommer bli och hur spelarna reagerar på den nyheten. Den där poängen som skulle behövas för avancemang känns inte realistisk. Tror inte heller det blir några mål för Malmö FF så varför inte 4–0 (9.00) till Real. Med det sagt så skulle jag även titta på handikappspelen, Real -3 med asiatiskt handikapp (2.10) innebär pengarna tillbaka om det ”bara” skulle bli tremålsförlust.

2) – Bara vinst som gäller för United mot Wolfsburg när oavgjort inte garanterar dem avancemang. Och att vinna på beställning i Tyskland är inte det lättaste. Inget bra genrep i lördags heller vilket i och för sig gäller även för Wolfsburg. Svårtippat och ingen känsla åt något håll, men favorit på Wolfsburg så tvåan (3.25) lockar, 2–1 till United (13.00) är ett chanslir.

3) – Lurig omgång då flera grupper är avgjorda och man kan fråga sig om motivationen finns där. Men Galatasaray (1.53), PSV (1.79) och Real -2.5 (1.66) kanske.

MATTIAS WENNERKVIST, BETSSON:

1) – Malmö FF ställs mot ett redan kvalificerat Real Madrid som förmodligen lär vila några av sina största stjärnor. Det är dock tveksamt om detta är positivt för MFF som i stället kommer få möta hungriga bänkspelare som är ivriga att få visa upp sig. Real Madrid kan spela helt utan press i sin hemmaborg där allt annat än en hemmaseger vore väldigt förvånande. MFF ska vara glada om man lyckas peta in en boll, vilket faktiskt känns ganska långt borta just nu. Tänkbart resultat är 4–0 till 6.25.

2) – Enligt oddsen så slutar matchen med en hemmaseger och Manchester United åker ur Champions League. Jag tror dock att United kan plocka poäng här, frågan är dock om det räcker, då man tvingas lämna ödet till att CSKA tar poäng borta mot PSV. Manchester United måste spela sitt spel och verkligen gå för vinst här. Vi lär dock se en trevande inledning med två lag som är rädda för att gå bort sig. Mest tänkbara slutresultat blir 1–1 till fem gånger pengarna, där alltså Manchester United kan åka ur Champions League om PSV vinner sin hemmamatch.

3) – Real Madrid -2.5 (mot MFF) 1.68, Wolfsburg–Manchester United Under 2.5 mål 1.70, PSG rak etta mot Sjachtar Donetsk 1.40. Kupongen ger fyra gånger pengarna.

ALEXANDER ZACHRISSON, BETSAFE:

1) – Malmö kommer få det otroligt svårt i kväll. Real Madrid är, trots ett till och med b-betonat lag, ett bättre fotbollslag och ska på hemmaplan promenera hem tre pinnar i sista gruppspelsmatchen. Får vi se en Cristiano Ronaldo från start i kväll tror jag att att spel på att ”CR7” gör hat trick till 5.00 gånger pengarna är ett värt att se över. Får Ronaldo utrymme och de få chanser han behöver kan det mycket väl trilla in en och annan boll i nätmaskorna. 

2) – Väldigt svårtippad match då Manchester United haft rejäl måltorka senaste matcherna där man exempelvis spelade 0–0 hemma mot West Ham i helgen. Samtidigt har Wolfsburg likaså släpat med en hel del varierande resultat de senaste matcherna med stora vinster men också snöpliga försluster. Jag kommer dock till slut tippa United-vinst till 3.10 gånger insatsen. Louis van Gaal sitter inte helt hundraprocentigt säkert på sin stol och med tanke på hur viktigt Champions League är för klubben, för fansen och inte minst för van Gaals vara eller icke vara kommer United göra allt i sin makt för att se till att gå segrande ur kvällens match, något jag tror man till slut klarar. United är ett bättre lag än Wolfsburg.

3) – En mycket het trippel där vi kopplar Man City hemma mot Mönchengladbach, United borta mot Wolfsburg och Galatasary hemma mot Astana till 8.18 gånger insatsen. Två relativt ”säkra” matcher samt en högoddsare i United.

ROBIN KARLSSON, EXPEKT:

1) – Tyvärr är det svårt att se att Malmö ska få med sig någon poäng nere i Spanien, de har helt enkelt inte kvalitén som krävs mot ett lag som Real. Samtidigt ska det sägas att Benitez mannar inte är i bästa slag trots deras seger i helgen.  Kommer Real ösa på eller kan kanske MFF hålla siffrorna nere? Handicap-spelet Malmö +2 finns till 3.50 om du tror att skåningarna kan hålla förlusten nere till bara ett mål.

2) – United är sannerligen intryckta i ett hörn och van Gaals nuvarande fotboll är knappast en fotboll som inspirerar fansen. Deras försvar är dock stabilt och en 1–0-vinst skulle smaka mumma för van Gaal & co. Tror det finns stor sannolikhet till att det slutar just 0–1 och det kan backas till 8.50.

3) – En någorlunda ”säker” trippel skulle kunna vara PSG, Real och Galatasaray till 2.38. Kanske inte den mest spännande trippeln som går att hitta, men ändå ett hyfsat tryggt spel.

ERIK WÄNNSTRÖM, NIORDICBET:

1) – Malmö kommer tyvärr att gå lottlösa från Madrid, det är inget snack om den saken. Med tanke på hur offensivt tunga Real är, så väljer jag att gå på handikappspelet 0–2 till 1,75. Spelet sitter alltså om Real vinner med tre bollar eller fler.

2) – Manchester United har stora problem med sin offensiv, och van Gaal har fått mycket kritik för att spelet inte flyter på samma sätt som det gjorde under Ferguson-eran. Det kommer att bli tight och tillknäppt i kväll, och jag skulle välja att avstå vinnarspelet på United.

3) – PSG, Man City och Galatasaray att vinna till 4,35 gånger insatsen känns som en riktigt bra trippel. Samtliga spelar på hemmaplan, och motståndet har inte längre någon chans till avancemang, vilket bör tala för idel hemmasegrar.

Sportbladet Spel