Sportbladets expert satte helgalna spelet

Steven-Lee Holmdahl: ”Grädden på moset!”

Steven-Lee Holmdahl satte ett spel på NEC-Feyenoord – till 51,00 gånger pengarna.
SPEL

Lagom till jul har Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl hittat storformen.

I helgen hjälpte han läsarna till en vinst i holländska ligan – till megaoddset 51,00 gånger pengarna.

– Ja, det rasslade till ordentligt! Riktigt bra tajming också, nu när man ska ut och köpa julklappar och annat, säger han till Sportbladet Spel.

Den som följde Steven-Lee Holmdahls tips häromdagen fick en härlig slant att handla julklappar för. I panelen Dagens Bästa Spel, där Sportbladets experter ger sina bästa speltips i papperstidningen, rekommenderade Holmdahl matchen mellan NEC och Feyenoord halvtid/fulltid 2/1 till oddset 51,00. Och visst ledde gästerna med uddamålet i paus – innan hemmalaget vände på steken i andra till slutresultatet 3–1.
– Grädden på moset! Var verkligen ute efter en högoddsare, så väldigt roligt att det gav resultat. Har av en slump råkat se en hel del av NEC den här säsongen och blivit imponerade av deras energi. Trummar alltid på, framförallt på hemmaplan och har visat sig väldigt starkt i andra halvlek. Feyenoord är i grunden det bättre laget och har gjort det första målet i 82 procent av alla sina matcher. Men känslan var att man alltså inte riktigt skulle vara förberett på NEC:s "efter-paus-styrka" och scenariot blev ju bästa tänkbara, säger Holmdahl.

”Blir två bärs på stammis-haket”

Ett efterlängtat formbesked för Holmdahl, som efter en fin höst vittnar om några tuffa spelveckor på sistone:

– Inte varit helt nöjd med de senaste två veckorna, men innan dess gick det ju riktigt bra - och nu efter en 51-taggare så är det onödigt att klaga.

Vad köper du i julklapp för vinsten?

– Blir två bärs på stammis-haket i kväll, resterande slantar läggs på en annan person. Som är snyggare än jag själv.

■ ■ ■ Följ Steven-Lee i YouBet-bloggen här!