Satte ’omöjlig’ rad – vann 330 000 kr

Helsingborgarens jubel över Uniteds chockförlust

1 av 2 | Foto: Foto: AP TT Nyhetsbyrån.
Norwich gör ett av sina mål på Old Trafford.
SPEL

Manchester United åkte på en chockförlust mot Norwich i helgen.

Då jublade en 50-åring helsingborgare – som vann 331 570 kronor på Bomben.

– Helt otroligt att chansbomben satt för det var verkligen en chansning, säger mannen till Sportbladet Spel via Svenska Spel.

Hösten har varit allt annat än munter för Manchester United. Laget är redan borta från titelracet och i helgen kom nästa stjärnsmäll: 1–2 hemma mot Norwich på Old Trafford. En förlust få, om någon, hade på känn – förutom mannen från Helsingborg.

På sin hemmasnickrade Bomben-kupong hade han prickat rätt resultat och 288 satsade kronor gav därmed otroliga 331 570 kronor i vinst.

– Min sport är innebandy men jag hade inget att göra, så jag chansspelade en bomb eftersom den innehöll Norwich som är mitt favoritlag med hemmasonen Martin (Olsson, uppvuxen i Helsingborg, reds. anm.), säger mannen.

”En fantastisk julklapp”

Övriga matcher på kupongen var Chelseas måsteseger med 3–1 hemma mot Sunderland, ligaledarna Leicesters 3–2 mot Everton på Goodison park samt Tottenham som vann borta mot Southampton med 2–0.

Men det var Norwichs skräll som gav de riktigt stora pengarna – perfekt inför julklappsinköpet:

– Det är klart att man ska tro på mirakel under julen. Att de sedan skrällde mot Manchester United blev ju en fantastisk julklapp. Nu kanske fotbollen blir min sport, säger han.

Vinnaren vill vara anonym.

Se kupongen i bildspelet ovan.

ARTIKELN HANDLAR OM