Storklubben med galna segersviten

Trots det kommer oväntade (?) oddset

Foto: Foto: AP TT Nyhetsbyrån.
Olympiakos jublar i en av sina segrar denna säsong.
SPEL

Här är Europas säkraste lag att vinna pengar på.

Olympiakos har 16 segrar – på 16 ligamatcher.

Trots det går laget inte obesegrat hela säsongen enligt oddsen.

– Väldigt få lag går genom en säsong utan en förlust, oavsett hur bra man är, säger Jonas Nilsson hos spelbolaget Unibet.

Olympiakos har dominerat grekisk fotboll de senaste åren med fem raka ligatitlar, men frågan är om man varit lika överlägsna som nu? Laget har, med drygt halva ligan spelad, vunnit samtliga matcher.

Målskillnaden är otroliga 44-9. Men trots att man förmodligen är ett av de säkraste spelobjekten just nu pekar oddsen på att lagen inte går obesegrat säsongen ut.

– Olympiakos var bra även förra året och vann ligan överlägset men fick ändå med sig fyra förluster från den säsongen. Visst, nu har man en fantastisk svit men frågan är hur motivationen kommer vara när det är klart att de vunnit ligan, är de samtidigt kvar i Europa League kan det vara så att man prioriterar bort ligan vissa omgångar, säger Jonas Nilsson.

Bortamatcher kan ställa till det

Närmast bakom i tabellen ligger AEK Aten på 30 poäng med hela 18 poäng upp till Olympiakos.

Att någon av Aten-rivalerna skulle ta igen försprånget är knappast troligt men lagen kan slå Olympakos i enstaka matcher, menar Nilsson.

– Visst ska Panathinaikos, AEK Aten och PAOK kunna störa Olympiakos i en match. Man har både AEK och Panathinaikos borta dessutom vilket kommer bli tuffa matcher, säger han.

Se oddsen nedan.

FAKTA

HÄR ÄR ODDSEN

Går Olympiakos obesegrade genom ligaspelet säsongen 2015/2016?

Ja: 5,00

Nej: -
(Odds från Unibet.)

ARTIKELN HANDLAR OM