Satte ’omöjliga’ spelet – på Liverpools fiasko

Experten Steven-Lee Holmdahl: ”Feeling”

SPEL

Liverpool testade en ny backlinje i FA-cupen.

Då satte Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl ett spel på laget till 26,00 gånger pengarna.

– Hade helt enkelt feeling för 2–2 och såg värde i oddset, säger han till Sportbladet Spel.

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl är stekhet för tillfället. Strax före jul hjälpte han läsarna till en vinst i holländska ligan till 51,00 gånger pengarna.

Och senaste tiden har han radat upp vinster:
Handikapp –2 på Valencia mot Real Madrid till 2,00.
Granada-Sevilla, flest mål i första halvlek till 3,20.
Jonathan Huberdeau, mål för Florida mot Buffalo till 4,25
Pablo Sarabia, mål för Getafe mot Gijón till 7,50.
Exeter-Liverpool, resultat 2–2, till 26,00.

”Knappast några amatörer”

Ett spel som sticker ut är helt klart Liverpools missräkning i FA-cupen, där Jürgen Klopps mannar ”bara” fick 2–2 borta mot League Two-laget Exeter.

– Liverpool var kraftigt vingklippt inför den matchen och mönstrade en helt ny backlinje, som garanterat inte var samspelt. Då spelar det ingen roll om man möter Real Madrid eller League Two-motstånd, misstag kommer att begås. Exeter har ett stort säkerhetsavstånd till nedflyttningsstrecket i ligan och hade råd att spilla mycket krut.

Vad är hemligheten bakom din succé just nu?

– Lika tråkigt svar som vanligt, men ”hemligheten” är nog att vara extremt noggrann och att hålla sig uppdaterad. Det handlar ju trots allt om att "slå" oddssättaren och det är knappast några amatörer som sitter och sätter oddsen. Gäller att hitta parametrar som de glömt, eller missat.

Vilka är dina bästa tips i veckan?

– Tottenham och Leicester möttes i söndags, i FA-cupen. Då var det kraftig rotation från båda lagen. Matchen slutade 2–2. Nu återgår bägge tränarna till sina starkast möjliga uppställningar. Foxes har frågetecken för målkungen Jamie Vardy. Spurs sätter garanterat in Harry Kane från start. Tänkbart spel som "förste målskytt" till nära 5,00.

■ ■ ■ Följ Steven-Lee i YouBet-bloggen här!