Zlatan & co för bra – då stryks oddsen

Spelbolaget: ”Paris SG kommer försvara sin ligatitel”

Foto: Foto: AFP.
PSG och Zlatan Ibrahimovic (mitten) är så överlägsna att oddsen på ligaseger nu stryks.
SPEL

Paris Saint Germain fullkomligen krossar allt motstånd i Ligue 1.

Nu tar ett spelbolag bort möjligheten att spela på Zlatan Ibrahimovics lag som ligamästare.

– Det ser snarare ut som om PSG kommer utöka avståndet till jagande lag än tvärtom, säger Jonas Nilsson hos Unibet.

I helgen satte Zlatan Ibrahimovic matchens enda mål när PSG besegrade bottenlaget Toulouse. Segern var parisarnas 18:e på 21 omgångar.

Laget leder ligan med osannolika 21 (!) poäng före tvåan Monaco – vilket får ett spelbolag att stryka oddsen på både ligaguld och topp tre för PSG.

– Med 21 poängs försprång ner till tvåan Monaco ser det onekligen ut som om Paris SG kommer försvara sin ligatitel från förra året. Det finns egentligen ingenting som pekar på något annat, man har tre poängförluster så här långt på hela säsongen. Jagande Monaco har väl förvisso hygglig form men snittar inte i närheten samma poäng som PSG och ingenting talar för att de ska kunna komma ikapp PSG under våren, säger Jonas Nilsson.

Skyghöga odds på Monaco

Ligatvåan Monaco ger 151,00 gånger pengarna på att vinna Ligue 1.

Ett otroligt högt odds på en ligatvåa med så stor del av säsongen kvar, trots allt återstår 17 omgångar.

– Det är så klart högt men också av en anledning, det ska mycket till för att Monaco ska komma ikapp och ens hota PSG om ligatiteln. Jag skulle titta på andra marknader innan jag börjar analysera Monacos chanser att vinna franska ligan i år.

Kan gå obesegrat

Den som ändå vill hitta spel på PSG får nöja sig med sannolikheten för en säsong där laget går obesegrat i samtliga ligamatcher.

Oddsen för att Zlatan & co klarar av att detta står just nu i 2,70 gånger pengarna.

– Så länge möjligheten finns inom räckhåll är det möjligt att man kommer ha lite fokus på det, men går man vidare i Champions League tror jag att fokus kommer ligga där och man kommer inte lägga lika mycket energi på ligan som får anses avgjord.

Se oddsen nedan.