”Villa har bäst form i bandyns elitserie”

Ulrik Sandebäck med dagens säkra – här är alla tips!

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Villa har bäst form i bandyns elitserie. Och frågan är om inte duon Johan och Daniel Andersson just nu är Sveriges bästa spelare. Elitserien ”vänder” i kväll och Villa möter alltså åter Gripen. Ett lag som mosades med 12–2 senast. Tvåan är ”klar” och spelas till goda 1,30 i odds.

DAGENS DRAG

Derby har inte haft något flyt på slutet och har nu dessutom sålt sin startforward Steve Howard till Leicester. Känns som klubben gett upp! Bolton är starkt hemma och Anelka och kompani tar en enkel seger mot jumbon. Odds: 1,55 hos Unibet. Hcp-spelet -1 på Bolton spelas till 2,40.

DAGENS AVSLAG

Broberg spelade ut Vetlanda efter ”noter” senast. Att VBK bara föll med 4–1 kan smålänningarna tacka sin storspelande målvakt Dennis Gustavsson för. Nu möts lagen igen och vi avstår hemmaettan till låga 1,50.

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Simmer Hendrika (V64-6) övertygade när han exploderade runt allt sista 850 senast på Solvalla. Han satt egentligen hopplöst till i sjunde ytter men forsade ändå fram på sista bortre långsidan och intrycket var mäktigt. Jag räknar kallt med att han gör processen kort även denna gång.

DAGENS DRAG

Jag letar luringar och finner 10 Trumpet Käll i V64-2. Bara en fyraprocentare och det ska vi ta betalt för. Han spurtade vasst efter vila senast och var jättefin. 2 Simb Carol (V64-3) gick fort till slut senast och blir farlig med en snäll resa. Hon är bara streckad på var femte V64-kupong.

DAGENS AVSLAG

5 Superior As (V64-3) jagar sjunde raka i sjunde starten och är bra men han är alldeles för stor favorit. Samma sak med 11 Infatti November i V64-2, riktigt bra häst – men kraftigt överstreckad. Garderas.

Per NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Blackburn har faktiskt ett bättre borta än hemmafacit men det är inget som oroar när man i kväll möter ett av ligans sämsta bortalag Sunderland, som bara mäktat med två poäng borta på tio matcher. Blackburn är i fin form och förstärker Sunderlands dåliga bortastatistik.

DAGENS DRAG

Det är bara att beundra vad Svennis gjort och gör med Manchester City, men i de senaste matcherna har hans mannar fått kämpa hårt för poängen. Reaktionen kan komma i kväll när man står inför en svår bortamatch mot Newcastle som vill ha revansch för den nesliga förlusten mot Chelsea.

DAGENS AVSLAG

1 Madame Dust i V64-5 är i fin form och trivs på distansen. Men det är alltid galopprisk och hon kan heller inte försvara ledningen. Känns därför klart överstreckad.

ARTIKELN HANDLAR OM