”Jag tror på ny Vänersborgsseger”

Ulrik Sandebäck med dagens drag – här är alla tipsen!

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Hammarby har varit säsongens positiva överraskning i bandy-Sverige. Bajen slog Sandviken hemma näst senast och störde laget även på Jernvallen - men orkade inte sista kvarten. Nu väntar ett klent Falun borta och här tror jag firma Karlsson & Karlsson avgör. Oddset är goda 1,50.

DAGENS DRAG

Bollnäs har floppat rejält i årets elitserie. Laget höll till och med på att tappa poäng i en usel match hemma mot Tillberga senast. Värnersborg är betydligt jämnare och mer pålitligt. Jag tror att formen och fördelen av hemmais gör att Värnersborg tar en ny seger. Det till fina 1,95

DAGENS AVSLAG

Villa föll senast helt oväntat efter en sex matcher lång segersvit. Nu väntar topp-laget Västerås på hemmais. Vi förväntar oss en bra match – men vi avråder spel. Matchen är helt vidöppen!

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Nog för att Vetlanda är starkt hemma men Sandvikens Patrik Nilsson är ju stekhet och hur ska Vetlanda få stopp på honom? 1,70 på nätet på Sandviken är taget. Lopp 7, V5-5 på Bergsåker är en träff för PRO, 2 Junior Spock är minst trött och vinner.

DAGENS DRAG

Jag tycker inte att Kanada har imponerat i J-VM och i semifinalen har "lillebror" USA en bra hans att ta sig till final. Kanadas spel-are känner trycket samtidigt som de vet att de inte varit speciellt bra, det vet USA:s spelare också och utnyttjar det mentala spelet. 2,55 finns Unibet.

DAGENS AVSLAG

Zackrisson på hemmaplan med en häst som nyligen vann V75, då blir 2 Paula Logoj hårt streckad i V65-6, DD-2. Jag är dock inte speciellt inne på att hon ska vinna utan lämnar henne helt utanför min kuponger.

Pär NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Skidskytte är kul att titta på och det blir inte tråkigare om man lagt ett litet spel. På nätet går det att spela på stafetten för herrar i Oberhof. Ryssland får ikläda sig favoritskapet och det är inte fel med tanke på bredden i deras lag. De vann här i fjol och de vinner igen.

DAGENS DRAG

Traditionens makt är stor. När det gäller brukar Kanada slå USA och även om jänkarna sett bra ut i Junior-VM blir det nog till att packa trunkarna efter kvällens semifinal. Nätbolagen har en bit över två gånger på Kanada och det är ett odds som inte går att motstå.

DAGENS AVSLAG

Sandviken har tre förluster på bortaplan i årets elitserie. Vetlanda är ett bra hemmalag som kan ge Saik en fjärde förlust. Jag väljer bort matchen då inget av oddsen lockar.