”Jag väljer att spika Spangmigutten på allt”

Micke Nybrink med dagens säkra

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Kan inte klaga på utbudet.

Vilken speldag!

Det finns många sunda favoriter. Tottenham möter ett Reading som inte alls verkar bry sig om FA-cupen. Det spekuleras i att Reading kommer byta ut nio spelare mot föregående match. Oddsen sänks hela tiden. Ligger nu på runt 1,50.

DAGENS DRAG

Bolton tar cupen på allvar och möter ett formsvagt Sheffield United. Gästerna saknar fyra nyckelspelare. Ettan känns mycket spelvärd till 1,60.

Watford vill visa att laget kan vinna hemma nu. Kör över ett Palace som kommer att rotera på spelare. Svenska Spel bjuder på 1,90!

DAGENS AVSLAG

Jag har spelat emot Färjestadens IBK i innebandyns superliga flera gånger. Det gör jag inte i kväll!

Täby saknar troligen tre av sina fyra bästa poänggörare. FIBK är bättre än ryktet. 1,65 på gästerna ger jag rött sken till!

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

11 Spangmigutten

(V75-5) är inte ens favorit, det borde han vara. Senast, i ett tufft V64-lopp på Solvalla, blev han hängande i tredjespår i stort sett runt om och fick dessutom en knuff 500 kvar så att han tappade fart och mark. Ändå blev han trea med mersmak. Jag väljer att spika på allt.

DAGENS DRAG

4 Lea (V75-1) tror jag mycket på. Hon har visat kusligt fin form på slutet och har dessutom ett perfekt läge bakom bilen. Senast flög hon fram efter galopp. Spets och slut? Hoppas det.

12 Solid Lady Spin (V75-2) är jag svag för. Hon är tuffare än de flesta och bör tugga ner allt sista biten.

DAGENS AVSLAG

7 Manhattan (V75-4) kan vara en topphäst i vardande, generna finns. Han var dock blek senast och en stor-favorit med skönhets-fläckar garderar alla -seriösa spelaren. Det här är skolexempel modell 1A …

”ANKAN” Parmström

DAGENS SÄKRA

Linköping står i 2,30, så bra är inte Södertälje. Visserligen hade SSK sex raka utan förlust, men nu föll man tungt senast. Och Linköping har fått skäll och skärper sig.

DAGENS DRAG

Satsa på Modo borta mot Timrå. -Laget har ett oerhört disciplinerat försvarsspel och Krizan spelar bra nu. Men den stora skillnaden är att Sundström har lyft Modos spel till en ny nivå. 2,80 är bra.

DAGENS AVSLAG

Djurgården mot Luleå är tufft, det är osäkert vilka som kommer till spel. Avstå helt från att spela på den matchen.