”Santander ett mycket starkt hemmalag”

Ulrik Sandebäck med dagens säkra

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

För nye tränaren Roy Hodgson betyder FA-­cupen en del. Vid en ny förlust mot League 1-­laget ­Bristol R (som saknar sin kapten) skulle tränarvalet ifråga­sättas än mer. Vi tror hårt på ett motiverat Fulham. Odds: 1,40.

DAGENS DRAG

Racing Santander är ett mycket starkt hemmalag i La Liga. Nu tar laget emot ett Bilbao som har sin mittback Ocio avstängd och sin största stjärna Etxeberria skadad. Dessutom är förstekeepern, Iraizoz, borta. hemmaoddset ger drygt två gånger.

DAGENS AVSLAG

Spelbolagen har gjort pigga nykomlingen Borås till favorit mot AIK i eftermiddag. Borås saknar spelare och dessutom är AIK klart på gång. Kan mycket väl klättra vidare i tabellen!

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

2 Foreign Player fick ett bra lopp senast men ­förmådde inte att ta sig ­förbi vinnaren till slut. Nu har han lopp i kroppen, bra ­läge och en bra chaufför, då kan det bara sluta med seger i V65-5, DD-1.

DAGENS DRAG

1 Vegafina i V65-1 har varit med och känt på kulltoppen några gånger under 2007. Hon har visat bra fart, framför allt från start och från ­innerspåret kommer ­Calle Lindblom att försvara ledningen och upprepa segerreceptet från förra starten: spets och slut.

DAGENS AVSLAG

Bottenmöte i hockeyallsvenskan, Hammarby–Huddinge, där Huddinge har något att spela för men för den sakens skull inte är den självklara vinnaren. Jag råder att stå över spel.

Kent Hultqvist

DAGENS SÄKRA

Vetlanda är ett mer komplett lag och vill vara med bland de stora! Det är dags för laget att kliva in fullt ut och visa det. Ett fulladdat Vetlanda kommer att göra dagen sur för IFK Motala.

DAGENS DRAG

Ett drag som heter ­duga till 4,60. Edsbyn är i en svacka trots att man ­vinner. Bollnäs vinner endast på hemma­plan. Nu tar ­tränare och laget chansen att ­kunna gå rakryggade i Bollnäs. Fullt drag på läktarna när storebror ­kommer på besök. En extraspelare!

DAGENS AVSLAG

Hammarby kan ju ­kännas som stor favorit på ­Zinken med tanke på Villas märkliga resultatkurva. Men se upp! Villa har ett riktigt giftigt lag, när hjärna och kropp är med och det är de mot Hammarby.

ARTIKELN HANDLAR OM