”Berbatov är glödhet”

Ulrik Sandebäck

SPEL

DAGENS SÄKRA

Vi har en riktigt ­intressant spelkväll framför oss. Det finns en hel del sunda ­banker. Villa svarade för en mycket bra första halvlek borta mot Hammarby, men orkade inte fullfölja i andra. Nu har laget tre raka förluster – den ­sviten bryts enkelt hemma mot Falun. Ladbrokes betalar 1,20.

DAGENS DRAG

Efter 0–0 hemma mot Levante lovade jag mig själv att ”aldrig” mer spela på Valencia. Men det tog två dagar innan jag bröt mitt ”löfte”. Real Betis prioriterar inte alls den spanska cupen och kommer nästan med ett rent b-lag. Valencia har en bra uppställning. Vill rädda hedern! Odds: 2,60.

DAGENS AVSLAG

Arsenal spelar som vanligt Ligacupen med ”ungdomslaget”. Det brukar räcka långt, men Tottenham är bra och Berbatov är glödhet! Frågan är väl bara när Svenska Spel sänker Spurs odds på 3,65?

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

2 Wall Man i V64-1 är jag sugen på. Han spurtade mycket bra på V75 senast då han tävlade utan skor för första gången. Det blir samma balans nu. 6 ­Prestige de Mai i V64-3 är en stenkross som det gör ont att möta. Formen är uppåt och distansen sitter som en smäck. Mot spets? Bra chans.

DAGENS DRAG

1 Quorus de Bomo i

V64-4 har en ­passande uppgift. Han är startsnabb som få och sticker till spets i ett huj. Sen kan det ­bära hela vägen, formen är ­uppåt och i dag blir det ur­ryckare för första gången. På dubbeln chansspikar jag speedige 8 Royal Flush i DD-2.

DAGENS AVSLAG

5 Quiesolo Gwen (V64-1)

är klar favorit och det är ­inte motiverat. Hästen har varit struken sen ­senast och stått över några jobb. Motståndet är också skarpt och det är inte alltid Björn Goop vinner.

Per Nicklasson

DAGENS SÄKRA

Store 1 Qurous de ­Bomo är långt ifrån färdig men bör ändå ­kunna hem­föra V64-4 via ledning ­hela ­vägen. Jag har svårt att ­hitta någon som kan gå upp och göra grovjobbet mot ­honom och kan han bara runt 1.17 ska det räcka väldigt långt i det här loppet.

DAGENS DRAG

Robert Berghs duo 3 Umbra Hornline (V64-2) och 9 Le Capital (V64-5) ser av det tidiga spelet att döma ut att bli bortglömda. Det är helt galet, båda hästarna är tidiga utmanare till respektive avdelningars favoriter; Goopduon Joyful Lavec och Spinster. Glöm inte heller 8 Royal Flush i V64-6.

DAGENS AVSLAG

3 Skum är i nuläget klar ­favorit i V64-3. Han har visserligen visat fin form i Danmark på slutet men jag har ändå svårt att köpa att den här tämligen enkla ­hästen ska vara storfavorit i ett V64-lopp på Solvalla.