”Magnitogorsk – tufft för Modo”

Ulrik Sandebäck med dagens säkra – här är alla tips

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Att möta de ryska mästarna Magnitogorsk i just Ryssland känns som en allt för tuff uppgift för Modo. Ryssarna har toppform och kommer till klubblags-EM med fem raka segrar i bagaget. Modo har också fin form, men vi tror att laget väger för lätt i premiären. Odds: 1,44.

DAGENS DRAG

Få matcher med stort spelvärde i dag. Men vi tycker att finska mästarlaget Kärpät, som leder ligan överlägset, ska vara ett bra spel mot tjeckiska mästarna Sparta Prag i klubblags-EM. Praglaget ligger bara fyra i serien och har inte imponerat. Det finska laget har bra chans till 1,67.

DAGENS AVSLAG

Jag har tjatat om det förr – de europeiska klubblagscuperna betyder allt mindre. Mötet mellan Atletico Madrid–Valladolid är nästan ett ”b-lagsmöte”. Även mötet Mallorca–Real Madrid är reservfyllt. Avstå spel.

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Visst, risken finns att det blir samma visa som senast när 6 Glide Kronos blev för het i ledningen och rusade sig trött men jag räknar med vinst ändå. Motståndet känns inte hett, 2 Giant Coger till exempel tycker jag inte har rätta formen så det här ser klart ut för Glide Kronos i V4-1 på lunchen.

DAGENS DRAG

13 Vida Esta Loca i V65-6, DD-2 har en intressant uppgift. Spring-spåret på tillägg behöver inte vara -någon vinstlott men jag räknar ändå med att Adielsson sätter ner henne i en bra position i fältet och när det sedan nalkas upplopp får hon sträcka ut till fullo, och till seger.

DAGENS AVSLAG

En favorit med stängt spår, 8 Octavius och en andrahandare från fjärdespår, 4 Garfield Broline som dessutom är lite tveksam i slut-striden. V65-5, DD-1, är öppet för skräll.

Lars ÅGREN

DAGENS SÄKRA

9 Lucky Vang (V65-4) var mycket bra när han vann på Åby i slutet av november. Trots ett lopp utvändigt ledaren i hårt tempo hade han inga problem att avgöra. Med det loppet på näthinnan och med Erik Adielsson i sulkyn tror jag att han blir väldigt svårslagen här.

DAGENS DRAG

10 Pysen Eme (V65-5) är en mycket vass avslutare som bara måste vinna snart. Vid andra-platserna avslutade han under 12 sista 800 på rejält sätt. På Åby var han bara en nos från att plocka ner Beverlyhills Lindy. Jag spikar på Dagens Dubbel och hoppas på värde.

DAGENS AVSLAG

13 Vida Esta Loca (V65-6) kommer att tillhöra favoriterna med en bra rad och Erik Adielsson i vagnen. Senast delade hon segern och hon vinner inte direkt ofta. Hon behöver extrem klaff för att avgöra och jag står över.