Lördag 12/1

ULRIK SANDEBÄCK

SPEL

DAGENS SÄKRA

Lyon har fått tillbaka flera spelare. Bland andra viktiga duon Coupet och Fred. Källström, Baros, Juninho är några av de andra stjärnorna som ska ha toppchans mot ett försvagat Toulouse. Laget har fyra spelare borta för spel i Afrikanska Mästerskapen, plus flera skador. Odds: 1,40.

DAGENS DRAG

Swansea leder League 1 och har god form. Allt är uppåt – raka motsatsen är det för dagens motstånd – Luton. Klubben har ekonomisk kris och fem spelare har skrivit på för andra klubbar, fler är på väg bort, en är avstängd och managern vill sticka. Svenska Spel bjuder på 2,35!

DAGENS AVSLAG

De Afrikanska Mästerskapen ställer till det för många lag. Framför allt i Frankrike. Kolla noga innan ni spelar. Dagens avslag är dock Sevilla som kommer till spel med endast en A-lagsforward. Vi avstår spel denna gång.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Flying Herkules (V75-3) är, såklart, dagens bästa jackpottspik. Han visade­ kanonform vid segern ­senast. Körs av Björn Goop, har ett utsökt läge och brukar i stort sätt följa bilen in i första sväng. Med andra ord: han tar ledningen i ett nafs och sen är saken klar över passande kort distans.

DAGENS DRAG

3 Fia Fiktiv (V75-2) ska ni passa er för i dag. Hon har travat kusligt fort i de senaste starterna och formen är fantastiskt bra. Med klaff går ingen säker. 8 Staro Yes (V75-5) var grymt stark när han krossade allt från dödens senast och vann med 20 meter, utan att se trött ut. Han blir livsfarlig.

DAGENS AVSLAG

7 Garlic Broline (V75-4) är klar favorit i sitt lopp och det känns lite snett. Hon är i fin form men det här loppet är dagens svåraste och favoriten har absolut inte bättre chans än någon annan.

JENS FJELLSTRÖM

Gäst: Expertkommentator.

DAGENS SÄKRA

Aston Villa är klart spelvärda till 1,55. Managern Martin O’Neill bygger ett riktigt bra lag nu med farligt kantspel. Jag såg Villa i veckan, då var de rysligt bra.

DAGENS DRAG

Liverpool är så mycket bättre än de senaste resultaten har visat. Laget måste börja prestera på topp igen, det tror jag att de gör mot Middlesbrough.

DAGENS AVSLAG

Det går bara inte att spela på Derby mot Wigan, då krävs helgardering. Matchen kan gå åt precis vilket håll som helst.

ARTIKELN HANDLAR OM