”Få säkra i dag…”

Ulrik Sandebäck med dagen drag – här är alla tips

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Swansea (2,35), Paris (2,10), Villarreal (1,65), Milan (1,40), Lyon (1,40). Och ”avslagen” föll. Helgen var bra, men det är inte lätt följa upp det med dagens utbud. Jag hittar liksom inga så kallade ”säkra” matcher i kväll. Ettan på Standard Liege kanske kan spelas till 1,75...

DAGENS DRAG

Leeds hade haft en klar ledning i League 1 utan poängavdraget. Klubben satsar uppåt och i kväll kan hela fem nyförvärv göra -debut! Dessutom så gjorde måltjuven Tore André Flo sin första match från start senast (3–0) på nästan ett år! Crewe borta är en lämplig uppgift. Odds: 1,85.

DAGENS AVSLAG

Bolagen har gjort Djurgården till favorit hemma mot Frölunda. Jag är klart tveksam till den oddssättningen i en helt öppen match. Frölunda är ett lag i harmoni sedan Melin tagit över ansvaret. Vi avstår spel på det här objektet.

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Spick’n Span (V65-6) är en vass sprinter som har en perfekt uppgift. Senast avslutade hon virvlande till mycket lätt seger. Det ser ut som repris nu. 6 Rookie Leaf (V65-3) är kanske inte klar men Micke Selins urstarka valack gillar läge och distans. Han känns därför som en sund vinnare.

DAGENS DRAG

4 Harmony Chap (V65-5) är ett fräckt drag på dubbeln i kväll. Axevalla-hästen satt fast med alla krafter sparade i ett DD-lopp i Kalmar nyligen och kändes redan då som ett intressant objekt i nästa start. Och det är nu. Spåret har hon klarat vid ett flertal tillfällen. Jag väljer att chansspika.

DAGENS AVSLAG

8 Rubberman (V65-5) är inget för mig den här gången. Visserligen är han säkert bästa hästen i fältet men formen är tveksam och läget lurigt. Jag vill se en bra prestation innan jag tror på honom.

Stefan PERSSON

DAGENS SÄKRA

Helsingborg och Färjestaden möts i ett viktigt bottenmöte i innebandyns superliga. För Färjestaden handlar det om att inte bli hopplös sist i tabellen, men laget är klasser sämre än hemmalaget. Helsingborg vinner – till 1,35 gånger pengarna – och tar klivet upp på slutspelsplats.

DAGENS DRAG

Pittsburgh är ett av NHL:s hetaste lag just nu. Målvakten Ty Conklin har storspelat sedan han blev uppkallad från farmarligan. Penguins såg dock slitet ut mot Atlanta och jag tror de får svårt mot ett Rangers i desperat behov av poäng. Till och med Jagr var pigg mot Montreal senast.

DAGENS AVSLAG

Skellefteå fortsätter att blanda och ge. Kollaps mot SSK ena dagen, borta-seger- mot LHC nästa. Visst ser Timrå klart starkare ut, men frågan är hur man reagerar på Hedströms knäskada? Omgångens klurigaste match.