”Luleå är inne i ett stim”

Challe Berglund med dagens drag – här är alla spel!

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Spelen fortsätter att gå rätt väg. I går satt åter alla ljus – plus att Bomben gick in för tredje dagen i rad (1157). Dagens säkraste är Liverpool till 1,10 mot ”Kris-Luton”. Jag spelade emot Sevilla senast – och gör det igen. Laget har åter stora problem! Henrys Barcelona spelas till 1,65.

DAGENS DRAG

Jag brukar inte spela så hårt på klubblagscuperna, men i kväll kan Lyon, som kommer med bra lag, vara värt ett spel. Le Mans har nästan en hel elva borta (fyra spelare i Afrikanska Mästerskapen). Tvåan ger hela 1,95 på Expekt. WBA (1,90) och Detroit (1,55) är också spelbart.

DAGENS AVSLAG

Hoppas några av er såg Superligan i innebandy före Idrottsgalan i går. Sjukt underhållande! I kväll spelas det åter innebandy – men i en iskall cup. Tror knappast Warberg bryr sig om det här efter Europaäventyret. Avstå spel!

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Modo har varit i Ryssland och matchat i Super Six, men förlorade redan inledningsmatchen och matchade då sina viktigaste spelare sparsamt i andra matchen. Före det var de riktigt bra och jag tror att de vinna i elitserien. Mora kommer att sälja sig dyrt men hemmaplan avgör, 1,65 hos Expekt.

DAGENS DRAG

Får Färjestad ihop till tre femmor i dag? Åslund, Nordström, Jönsson, Frögren, Lintner, Pirnes, Kåberg och kanske även Söderström borta. Luleå är inne i ett bra stim och om nu alla dessa Färjestadspelare saknas får man anse att två gånger pengarna hos Nordicbet är klart spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Var står 5 Shiburre någonstans formmässigt? Han hade omöjligt läge senast på V75 men visade inget och gången innan blev det galopp. Inte mycket till motstånd i V65-1 men jag garderar den stora favoriten.

Daniel LARSSON

DAGENS SÄKRA

3 Botticini (V65-3) övertygade inte senast i ett lopp som Stormy Sand vann men tränaren är inne på att han kommer att vara klart vassare denna gång. Snabb från start är han och kort distans är hans bästa, lägg där till att det blir barfota för första gången. Femåringen blir svårslagen.

DAGENS DRAG

3 Heavenly Game (V65-5) var senast ute och mötte lite tuffare motstånd än vad han springer på i kväll. Innan dess har han inte haft någon tur utan flera gånger gått i mål med sparade krafter. Det måste väl snart vara hans tur.

DAGENS AVSLAG

7 Excallibur (V65-6) övertygade inte senast. Galoppen gången innan på Solvalla var heller inte bra. Nu står han visserligen perfekt inne vad det gäller pengar men med tanke på de senaste insatserna så finns det vissa frågetecken.