”Real Madrid, Saik, Vetlanda och Roma är bra vinnare”

Dagens säkra med Ulrik Sandebäck – här hittar du alla tips

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Real Madrid föll i det första mötet i den spanska cupen – Copa del Rey. Nu måste laget hämta upp 1–2-underläget hemma mot Mallorca. Och efter att ha sett klubbarnas trupper så ska ettan vara klart spelvärd till 1,36. Saik (1,20), Vetlanda (1,35) och Roma (1,33) är andra bra vinnare.

DAGENS DRAG

Våra drag i Copa del Rey har varit lyckade tidigare. Nu hoppas vi på Atletico Madrid, som satsar på cupen, och som åker till Valladolid med en stark trupp. Valladolid prioriterar inte alls cupen – enligt uppgift gör klubben tio förändringar i elvan jämfört med förra matchen. Tvåan spelas till 2,60!

DAGENS AVSLAG

Milan lägger ingen större energi på Coppa Italia – den italienska cupen. Laget ligger under med 1–2 inför returen borta mot Catania. Men de största stjärnorna stannar ändå hemma! Jag rör inte 1,85 som flera bolag har.

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Little Rainbow (V64-3) är den bästa spiken i dag. Fyraåringen har visat mycket fina takter sedan han kastrerats. De tre senaste starterna har alla ändat i seger och varje gång har han körts tufft mot ledningen och sedan stannat där in i mål. Det bör bli -exakt samma visa den här gången.

DAGENS DRAG

3 Joylite (V64-6) är ett tufft drag. Han blir inte alls lika hårt spelad som favoriten Mellby Regent, trots att han slog denne när de möttes i ett V75-lopp senast. Då avslutade Joylite rappt från -fjärde ytter. Nu anar jag att han kan komma till ledningen och i den -positionen biter han ifrån sig länge.

DAGENS AVSLAG

2 Lotto Lavec (V64-4) är knapp favorit. Hästen har varit duktig på slutet men spår två med voltstart är alltid lurigt och motståndet är tuffare än tidigare. Jag tror inte så mycket på honom.

Mattias WIKDAHL

DAGENS SÄKRA

Visserligen har Glasgow Rangers några skador, men borta mot Gretna ska det inte spela någon roll. Hemmalaget Gretna har bara två segrar den här säsongen. Det första mötet mellan lagen, i september i fjol, slutade 4–0 till Rangers. Liknande siffror i kväll förmodligen.

DAGENS DRAG

Buffalo har tre straffläggningsförluster i rad men mot New York Rangers ska det inte behöva gå så långt. New York Rangers är svagt för stunden och hyllade Henrik Lundqvist är högst mänsklig i kassen. Buffalo har också usel form men jag gillar situationen här.

DAGENS AVSLAG

Bollnäs imponerade stort i andra halvlek mot Vetlanda senast. Då saknade man dessutom tre ordinarie spelare. Motala är favorit, men precis som Bollnäs är man ojämnt. Bollnäs första bortaseger kan komma här. Avstå spel.