”Afrikanska mästerskapen – en höjdare spelmässigt”

Ulrik Sandebäck med dagens drag – här är alla tipsen!

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Afrikanska Mästerskapen (CAN) är en höjdare även spelmässigt. Det bästa spelet dag två är Marocko mot den förväntade slagpåsen Namibia. Marocko har flera stjärnor som huserar i Frankrike. Bla Chamakh/Hadji/ Ouaddou. Namibias stjärna spelar i Bryne... SvS bjuder på 1,50!

DAGENS DRAG

Både Mali och Liverpool är bra spel i kväll. Mali har ett riktigt bra lag med Real Madrids mittfältare Mahamadou Diarra och Sevillas heta duo Keita/ Kanoute i spetsen. Benin får problem! Odds: 1,70. Liverpool har inte vunnit på ett tag. Är helmotiverat nu. Odds: 1,66.

DAGENS AVSLAG

Vi tycker att favoriterna överlag ser ganska starka ut i kväll. En match som är helt öppen – och som vi avråder spel på – är mötet mellan Frölunda och Modo. Modo bör väl förlora någon gång, eller?

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

9 Upshot Neyenrode (V65-2) borde vinna ganska enkelt i Halmstad i dag. Paw Mahony har stallet i full form och det här sex-åriga stoet är mycket bra för klassen. Senast fick hon en jobbig resa utvändigt utan rygg och höll farten starkt. Nu blir det bar-fota och hon krossar allt sista 800.

DAGENS DRAG

6 Manpower Bank (V65-6) spelar jag dagens dubbel med. Han var senast ute i ett tufft V75-lopp på Färjestad där han svarade för en mersmakande insats som trea. Efter en snäll resa sköt han vasst sista 200 bakom vinnande Lea. Nu är det enklare emot och oddset bör bli cirka fem gånger.

DAGENS AVSLAG

4 Dance Photo (V65-4) är klar favorit och det är nog mycket på hennes fina rad med tre segrar i de fyra senaste starterna. Hästen har dock startat i billiga gäng och är nog inte lika bra som raden.

Gert LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Jag litar fullt på Conrad Lugauer och 2 Sundance Clover i V65-5 på Halmstad. Hästen är startsnabb och här har Lugauer siktet inställt på tidig ledning. Sedan får det vara en bra häst för att slå Sundance Clover. Det hjälper knappast att någon försöker utmana med hjälp av open stretch.

DAGENS DRAG

Mitt segerdrag i V65-4 är starke dansken M.M.Line som tränas och körs av Thomas Uhrberg. Hästen galopperade visserligen som favorit senast men han var ändå klart godkänd som trea i mål. Den långa distansen ser jag som ett extra plus och bakspåret kan vara en god hjälp för felfri avgång.

DAGENS AVSLAG

I samma lopp, V65-4, kommer 4 Dance Photo att bli trolig favorit efter sina två raka segrar. Nu är motståndet betydligt tuffare och jag tror inte att hästen tar sin tredje raka pinne. Dessutom är distansen en nackdel.