”Sverige mosar Kazakstan”

Ulrik Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Bandy-VM spelas i Rysslad och inleds i dag. Att matcherna spelas inomhus gynnar favoriterna. Sverige mosar Kazakstan (1,05) och Ryssland kör över Norge (1,02). Sverige spelas också på mixen 7 mål till 1,85.

DAGENS DRAG

Svennis Man City prioriterar FA-cupen. Laget spelar i dag borta mot Sheffield United som åter saknar sin skyttekung James Beattie. Tvåan spelas till 2,00 hos bet365. Valencia har haft det tungt i ligan. Har en perfekt uppgift i dag mot Almeira. 1,67 är bra!

DAGENS AVSLAG

Tunisien nådde lite turligt 2–2 mot Senegal. Nu har laget seglat upp till klar ­favorit mot Sydafrika. Jag ger rött sken och lockas mer av 4,33 på Sydafrika!

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Hittar flera bra spel. Real Madrid har kanonform och vinner mot Villarreal till 1,50. Milan slarvar inte bort några poäng mot Genoa, nätodds 1,32. Till sist tror jag Valencia vänder sin dåliga ligaform och vinner till nätodds 1,67.

DAGENS DRAG

Letar efter intressant drag och fastnar för Nyköpings odds på 2,40 för hemmaseger mot Växjö i hockeyallsvenskan. Bra defensiv och grymt målvaktspel av Holsts höll på att ge poäng senast borta mot Västerås. I dag håller det och ger tre pinnar till hemmalaget.

DAGENS AVSLAG

Det ligger i luften att det kan bli poängtapp för Inter i ­dagens mycket svåra bortamatch mot Udinese. Bara en vinst i ligan under hela 2000-talet har Inter lyckats med när man gästat Udinese.

Mattias KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Det finns ingen anledning att ändra uppfattning efter att ha pratat med de aktiva på Vincennes och läst franska tidningar. Jag tror att 16 Meaulnes du Corta har bättre form än stallkamraten 15 Offshore Dream. Ett platsspel.

DAGENS DRAG

Det går inte att låta bli att spela ett vinnarspel på 5 Going Kronos. I Frankrike och hos Unibet som har franska PMU:s odds kan jag kanske få 50 gånger pengarna. Det är ett överodds, till skillnad från det hos ATG och nätbolagens semifasta odds.

DAGENS AVSLAG

Ett stallskrik i Frankrike har 10 Exploit Caf, som får Jean Michel Bazire i sulkyn, blivit. Jag tycker att han hade för lite att ge efter Going Kronos rygg senast, och distansen är för lång.

ARTIKELN HANDLAR OM