”Malmö räcker inte till”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Som vanligt få objekt i kväll, men utbudet känns ändå mycket intressant. I handbollens elitserie finns bästa banken i Sävehof. Per Carléns Malmö räcker inte till på bortaplan. Odds: 1,10. I portugiska ligan har ett hemmastarkt Setubal en perfekt uppgift. 1,80 är bra betalt för ettan.

DAGENS DRAG

Kamerun håller hög klass och har en supervass matchvinnartyp i Eto’o. Han går knappast mållös av planen mot Tunisien. 2,15 för Kamerun är klart spelvärt. Egypten vann mästerskapet förra gången. Har bra chans att nå semi i kväll. Avfärdar Angola till 1,95.

DAGENS AVSLAG

Innebandymatchen mellan Falun och AIK är vidöppen på förhand. Falun har tappat lite fart på slutet, men är aldrig ofarligt. Måndagsmatcherna har dessutom en tendens till att ”alltid” sluta oavgjort … Vi avstår spel.

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

7 Hoof Beats (V65-1) är en vettig spik i Halmstad i kväll. Hans Adielssons åtta­åring har sett mycket fin ut i tre raka och enkla segrar. Motståndet är i och för sig hyfsat men jag tror inte Hoof Beats har några besvär med att lägga det här gänget på rygg. Spets efter 500 meter? Sen är det över.

DAGENS DRAG

4 Coco Beach (V65-4) var förbättrad i den senaste starten då han fick en ganska tung resa och höll farten positivt. Med klaff kan han överraska. 6 Herr Faust (V65-5) spelar jag Dagens Dubbel med. Han brukar gå bra efter vila och ser inte ut att bli favorit. I ett litet fält får han en fin resa. Drag!

DAGENS AVSLAG

5 Made for Victory (V65-5) singelstreckade jag senast och han vann, från spets utan att övertyga. Hästen är kanske bättre med loppet i kroppen, men det känns ändå givet att gå emot honom som favorit.

Gert LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

5 Made for Victory får segernicken i V65-5. Hästen vann direkt i årsdebuten och med den genomköraren i kroppen blir han svårslagen. Hästen är startsnabb och sitter i spets omgående. I V65-1 kan 7 Hoot Beats vara ett gångbart singelstreck. Han har fin form och jagar fjärde raka viktorian.

DAGENS DRAG

Jag är inne på att 7 Åla­rökarn vinner V65-2. I senast starten var han totalt överlägsen trots ett lopp i dödens. Är han lika bra i kväll bör han runda det här lilla fältet och vinna tämligen enkelt. Amatören Lars-Olof Spång brukar ha sina hästar i fin författning och för mig är det ett tidigt streck.

DAGENS AVSLAG

8 Andreas Star (V65-4) tycks bli hårt betrodd trots att hästen inte tävlat sedan mars i fjol. Såg visserligen fin ut i kvalet men att gå ut direkt och vinna ett sprinterlopp från ett besvärligt åttondespår lockar inte till spel.