”Nu tar det slut”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns inte många bra ”banker” i kväll. Tvärtom – den här uppgiften var klurigare än på länge. Ett spel som kan vara hyfsat sunt till lågt odds är Storvreta hemma mot Jönköping. Hemmalaget har inte lika många skador längre och var vasst senast. Odds: 1,50.

DAGENS DRAG

Jag tror forfarande hårt på min guldfavorit – Elfenbenskusten. Jag tycker att laget har spelat den bästa fotbollen och har de bästa spelarna. Egypten har haft en tacksam resa till semin – men nu tar det slut. Elfenbenskusten ger fina 1,75 på Bet365. -1 mål spelas till 3,00.

DAGENS AVSLAG

Det känns skönt att årets tristaste Långenlista är över i kväll. Svenska Spel har åtta head-to-head i skidskytte med på dagens utbud. Endast ren PR. Finns ingen anledning att spela redan nu. Avvakta till lördag!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Egentligen borde man hantera 9 Ferrari Broline varsamt med tanke på hur han vek ner sig senast. Jag tror ändå att han vinner V65-1. Bakspår passar nog honom bättre än att gå i spets nu för tiden. I V5-5, lopp 8 på Åby vinner 10 Premier League.

DAGENS DRAG

V65-2 känns vidöppen och många streck rekommenderas. 6 Bravo Sign bör absolut vara ett. Senast fick han stryk på V75 då han anförde fältet och kanske borde han vunnit. Det här gänget ser tunnare ut och startsnabb som han är kommer han snabbt ikapp starthästarna.

DAGENS AVSLAG

Hockeymatcherna i LG Hockey Games är INTE lättippade. Det fick vi bevisat i tisdags när Tre Kronor värmde upp inför turneringen. Båda matcherna är vidöppna och det är bara att stå över spel.

MADELEINE BROHLIN

DAGENS SÄKRA

9 Ferrari Broline i V65-1 kan få fin löpning från sitt spår och Per Lennartssons häst har kapacitet att vinna detta lopp.

DAGENS DRAG

14 King One V65-6 är en gammal kämpe som ofta gör fina insatser. Hästen är van att möta hårdare motstånd. Den här gången kan han slå de andra hästarna på speed om det blir tempo i loppet.

DAGENS AVSLAG

I V65-4 blir säkert 5 Diva Chill favoritspelad. Hästen kan dock vara illa ute i svåra spår fem och eftersom det är voltstart. Det är inte omöjligt att det blir en skräll i det här loppet.