”Bayern vinner”

Challe om dagens säkra– här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns många bra ”banker” i dag. Jag tror mycket på United mot City i Manchesterderbyt. City saknar sin kreatör Elano – mycket stort avbräck! Odds: 1,33. Real Madrid har tio raka segrar hemma. Sviten förlängs till 1,33.

DAGENS DRAG

Jag såg Liverpool live förra helgen och blev inte speciellt imponerad. Formen är svag och nu lär dessutom Torres saknas. Nordicbet betalar 2,05 för Chelsea-ettan. Klart spelvärt!

Både Sampdoria och Ajax ger runt 2,00. Spelvärda objekt.

DAGENS AVSLAG

Warberg är Sveriges bästa ligalag. Men laget leder serien överlägset – borde väl få motivationsproblem snart? Järfälla är betydligt mer motiverat – vill till slutspel. Rött sken för 1,40-tvåan!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Bayern München tar emot Werder Bremen som inte är bra just nu. Bayern vill befästa sin topplacering och vinner till 1,75. I V65-4 ser det väldigt bra ut för 7 Wind Velocity som senast vann med krafter kvar, hon vinner ige

DAGENS DRAG

Jag tycker att det på förhand ser bra ut för 10 My Gentleman i V65-5, DD-1. Han gick väldigt bra senast i årsdebuten och har visat många gånger tidigare att han verkligen kan göra jobbet själv. Intressant kuskbyte nu också när Jim Frick får prova honom.

DAGENS AVSLAG

Kort distans med bilstart i V75-6 innebär att 5 Global Mind med all säkerhet spetsar, men hur mycket kostar det? Senast hann han undan precis för bla Simb Mirage men i dag är det fler om budet.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Prix de France på Vincennes i Paris i dag – ungefär samma hästar som i Prix d’Amerique, men nu med bilstart och över medeldistans. 7 Meaulnes du Corta hade vunnit för två veckor sedan om han inte missat starten. Plats!

DAGENS DRAG

ATG har spel till loppet. Trion 3–5–6–7–9 runt om är något favoritbetonad, men jag har svårt att se någon annan häst vara bland de tre. Det är möjligtvis 4 Pearl Queen som jag chansar bort. Pd’A-snackisen 6 Exploit Caf passar bättre på denna distans.

DAGENS AVSLAG

Man kan inte annat än imponeras av Fabrice Souloys förmåga att sätta i ordning hästarna. Prix de Luxembourg-vinnaren 14 Improve Ås räcker nog inte till mot det här motståndet i alla fall.