”Arsenal bara vinner”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Mörk speldag i går – kammade noll på både United och Chelsea. Svårt att glädjas trots totalt 9–0 på två av de andra dragen. Utbudet i dag är tunt – som vanligt. Finns dock en mycket bra bank i Arsenal. Laget bara vinner över ett tamt Blackburn till 1,36 i odds.

DAGENS DRAG

Fortsätter att tjata om Arsenal. Gästande Blackburn kommer till spel utan tre avstängda spelare (mittbacken Samba, och mittfältarna Pedersen/Dunn). Tror att Arsenal vinner med mer än ett måls marginal till 2,05. Lugi har toppform. Tar fjärde raka segern till 1,90? Spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Iskallt avslag i går – men jag ger ytterligare ett rött sken till ett topplag i Superligan. Denna gång till Storvreta som har stora backproblem. Dessutom möter laget ett formtoppat Täby. Jag hoppar över ettan till 1,95.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Jay Jay Okocha (V65-6) är ett bra spel i dag. Han har ingen rolig rad men det är bara oddshöjande, formen är fin. Senast galopperade han bort mycket mark innan bilen släppte fältet och gick sedan kanonbra i skymundan. Felfri har han bra chans att krossa allt, motståndet skrämmer inte.

DAGENS DRAG

3 Sun Power C.G. (V65-5) bör man passa på dubbeln. Han är i knallform. Senast avslutade han med 11,5 sista 700 i ett V75-lopp som vanns av Go on Pale. Nu har han läge för ledningen över passande kort distans. Chansen finns sedan att han smiter undan till ett bra odds. Jag lirar i alla fall.

DAGENS AVSLAG

9 Eject (V65-6) är en bra häst med löpskalle. Men nu har han två raka segrar och kommer därför att bli överspelad på dubbeln och V65. Bakspår på kort är ingen hit och chansen är god att han får däng.

MATTIAS WIKDAHL

DAGENS SÄKRA

Näst sämst i serien med bara nio segrar på 38 matcher. Nej, Huddinge har ingen chans mot Leksand, inte ens på hemmais. Leksand gör flest mål i serien, släpper in minst och väntar bara på kvalserien. På vägen dit blir det få genomklappningar och absolut ingen mot Huddinge.

DAGENS DRAG

Seriens bästa och Rögles viktigaste spelare Kenny Jönsson spelade LG Hockey Games i helgen. Kanske borde han ha vilat i stället, för det kan bli jobbigt i kväll. Gästen Björklöven har Sami Ryhänen borta men kan absolut skaka Rögle i den här sexpoängsmatchen.

DAGENS AVSLAG

Drott har tre raka förluster men det är tid att vända trenden. Å andra sidan kommer Skövde från en skön och viktig seger mot Alingsås senast och vill nog distansera sig från lagen under strecket. Den här matchen rör jag inte.