”Sugen på Bolton”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag trodde på Nürnberg i lördags. Och blev rejält besviken efter bara 1–1 hemma mot Rostock. Det blev klubbledningen med som sparkade tränaren efter den floppen! Knappast optimal uppladdning inför den svåra Uefacup-matchen borta mot Benfica. Ettan ger 1,66 – känns sunt.

DAGENS DRAG

Dagens utbud är ganska klent och dragen få. Men jag är sugen på att spela Bolton hemma mot Atletico Madrid till runt tre gånger insatsen (2,95). Gästerna har två spelare avstängda och fem på skadelistan. Kul spel med liten insats. Hamburg kan också testas till 2,15 i odds.

DAGENS AVSLAG

Björndalen är världens bäste skidskytt. Men nu handlar det om 20 kilo­meter – ocn en straffminut för varje miss. Sviktar Björn­dalens skytte får han det tufft. ”Motståndaren” Greis är bra. 1,60 är för lågt.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Spets och slutvinnare på Gävletravet är 1 Chief Boy i lopp 4, V5-1. När väl spetsstriden är avgjord kommer inte mycket att hända förrän 600 kvar när Frick drar undan i hårt tempo. 1 Turbo Later och Björn Goop använder samma recept i V65-5, DD-1.

DAGENS DRAG

Två raka galopper i kombination med att hon inte vinner alltför ofta gör att 10 Ecupos Bitte inte spås ha några större chanser i V65-6, DD-2. Jag vill dock varna för henne då hon gick riktigt bra efter galopp senast, precis som gången innan. Formen finns där men hon måste gå felfritt.

DAGENS AVSLAG

HV 71 gjorde en kanoninsats när man i tisdags besegrade Linköping utan flera av toppspelarna. I dag möter man Mora som man haft svårt för under säsongen, det är ingen given tvåa när toppen möter botten i elitserien.

LARS ÅGREN

DAGENS SÄKRA

1 Turbo Later (V65-5) har verkligen varit fin på slutet. Vid V75-segern näst ­senast gjorde han jobbet själv i spåren sista halvvarvet. Senast i finalen fastnade han med mycket sparat. Ingen tar en längd på honom i starten och sedan lär han bli mycket svårfångad.

DAGENS DRAG

7 Taxfree Booze (V65-2) värmde mycket bra inför den senaste starten men laddades lite för hårt från start och galopperade. Upphämtningen var av bästa märke och kapacitetsmässigt känns han vassast i det här gänget. Han lär rensa hyggligt och är livsfarlig att glömma bort.

DAGENS AVSLAG

2 Tyler B.Boko (V65-3) kommer säkert att bli klar favorit i det här loppet. Han har kapacitet för att vinna men imponerade inte senast. Det finns bra motbud här och han känns helt klart värd att gardera.