”Bra chans för FBK”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Dagens utbud är klent och jag väljer att spela med extremt låg insats. Bättre att vänta in veckans Champions Leauge-fotboll. Det finns ingen ”bank” i kväll, men jag tycker att Färjestads BK borde ha bra chans hemma mot Skellefteå. FBK:s skadelista är inte så lång längre. Odds: 1,60.

DAGENS DRAG

Jag tror fortfarande att Bristol City snart kommer att sjunka som en sten genom tabellen. Laget hade tur senast och nu väntar betydligt tuffare motstånd i Crystal Palace. Palace hade inte marginalerna med sig senast, men spelade bra. Jag spelar en liten peng på tvåan till 3,60.

DAGENS AVSLAG

Som sagt – skulle nästan vilja ge rött sken till samtliga objekt. Det blir bättre redan i morgon – håll ut! Det är lätt skakigt i Pixbo sedan laget bytt tränare. Falun är ”livsfarligt” med sitt kontringsspel. Avstå spel.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Joylite (V65-6) tror jag stenhårt på i kväll. Han kom aldrig till i ett tufft V75-lopp senast, det strulade, men visade full form igen efter att ha varit sjuk näst senast. Ledningen bör han slita åt sig och sen ska han plockas ner. Hästen har en skalle av guld och ger sig inte i en slutstrid. Bra chans.

DAGENS DRAG

3 Blixt af Brushult (V65-5) är ett spännande spel på DD. Han var sylvass vid segern senast då han smög med och flög förbi till överlägsen seger. 9 Nong Lin (V65-1) är jag inne på. Hon var strålande vid dödenssegern näst senast och måste ha god chans, om hon hittat den formen igen.

DAGENS AVSLAG

9 Incanto November (V4-1) uppträdde inte alls bra senast, han skentravade i början, släppte ledningen, pullade bort alla krafter och slocknade i god tid. Nu är han klar favorit. Nja.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

I kvällens V65-omgång tyck­er jag att 2 Target Player (V65-1) bör ha goda chanser att vinna. Hästen var ute i V75 senast men galopperade in på upploppet från ett instängt läge. Möter beskedligare motstånd nu och med segermaskinen Björn Goop i vagnen tror jag på toppchans.

DAGENS DRAG

I V65-6 tror jag att 9 Vikens Hot Shot fäller samtliga i spurten. Hästen vann näst senast efter att ha sett trög ut större delen av loppet. Men i sista sväng sköt han till rejält och vann säkert. I senaste starten avslutade han vasst som trea efter en passiv körning. Formen verkar med andra ord bra.

DAGENS AVSLAG

5 Conmore Töll (V65-5) kommer att få en hel del streck på sig. Men Åke Svanstedts hästar har inte visat den bästa formen på slutet och Conmore Töll är svårbedömd. Dessutom stöter han på en bra häst i 1 Tranemo Raketen.