”Toppat Chelsea är spelvärt till 2,02”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Ytterligare en dag med få sunda favoriter. Jag har haft bra framgång i SM-Liiga när jag har spelat emot ”slagpåsen” Ässät. Jag fortsätter med det i kväll. Laget har sålt sina bästa spelare och möter i kväll Finlands näst bästa lag – Espoo Blues. Blues har toppform och vinner till 1,60.

DAGENS DRAG

Chelsea ser ut att ha toppat formen helt rätt inför Champions League-slutspelet i år. Laget är nu nästan helt ordinarie och ser mycket vasst ut. Jag tror att Chelsea kopplar greppet om kvartsfinalplatsen direkt. En seger mot Olympiakos ger fina 2,02. Känns klart spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Swansea–Milton Keynes Dons möts i JPT-cupen. När de engelska lagen knappt bryr sig om klassiska FA-cupen och ännu mindre om Ligacupen – varför ska vi då lira på denna ­meningslösa cup?

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Med ett lopp i kroppen börjar den riktiga formen närma sig för 3 Egon Vick i lopp 4, V5-1 på Sundbyholm. Egon Vick är snabb ut, men ledningen är inget måste för jag tycker att han är så pass rejäl att han förmodligen vinner det här från alla positioner.

DAGENS DRAG

10 Royal Flush har jag provat med flera gånger, men ännu inte fått betalt på. Nu jäv..r är det dags. Han har varit påpassad i sina senaste starter men då varit en besvikelse. Bakspår verkar passa honom bäst, då han får gå en repa till slut som han får göra i dag. Han är ett roligt drag i V65-2.

DAGENS AVSLAG

Jag garderar färske V75-vinnaren, 3 Candle of Darkness V4-3, LD-2. Jag tror inte att övriga lägger sig på rygg för 10-åringen, utan ska han vinna måste han visa upp hela sitt register.

DANIEL LARSSON

DAGENS SÄKRA

1 Alf Eme (V65-1) var riktigt bra när han förra veckan vann från ledningen. Han avslutade då 11,1 sista 800 och segern blev lätt. Det finns i kväll hästar som kan utmana honom från start, men lyckas han försvara ledningen skall det mycket till för att han skall bli passerad.

DAGENS DRAG

9 Youngstown (V65-2) galopperade förra veckan från start men visade sedan 13,6 sista rundan med bra fart över mål. I kväll är visserligen motståndet tuffare än senast men läget kan ge en spårsnål resa och oddset bör vara tilltalande.

DAGENS AVSLAG

2 Olympic Express (V65-6) var bra när han vann i debuten för C. Lugauer, men var senast tam över upploppet. Kvällens motstånd skrämmer inte, men det gör distansen på tre kilometer. Han har aldrig startat längre än 2?140 meter.

ARTIKELN HANDLAR OM