”Bayern vinner med stjärnorna på planen”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Bayern München vilade några av lagets stjärnor i bortamötet med Aberdeen. Nu mönstras ett bättre lag och tyskarna ska vinna klart mot skottarna som saknar ett par av sina bästa spelare. Odds: 1,16. Villarreal får tillbaka Senna. Har toppchans mot Zenit till 1,45!

DAGENS DRAG

Dagens drag kommer tyvärr inte upp i 2,75 som Fenerbahce gav i går. Men både Getafe (1,65) och Bordeaux (1,50) är två sunda ettor mot ganska svagt motstånd. AEK Aten uppträdde direkt blekt i första matchen. Bordeaux slarvade mot Anderlecht. Det händer ej två gånger.

DAGENS AVSLAG

Atlas ger bara 1,70 hos Svenska Spel. Lite lågt med tanke på att motståndet Colo Colo har stor rutin från Copa Libertadores. Colo Colo ger hela 4,40 och det oddset lockar mig betydligt mer. Men håll nere insatsen.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Från innerspår blir det laddning mot spets och förmodligen är det ingen som kan lura 1 Karamella på ledningen. Med Björn Goop i sulkyn blir det stiltje efter startrusningen och efter det är det spel mot ett mål i V5-1, lopp 4 på Åby. V65-3 vinner förstås 7 Järvsöfaks.

DAGENS DRAG

Kan vi lita på att favoriten 4 Toulouse klarar starten? Jag gör inte det och därmed finns det ett intressant bud i 10 Arrak Kloster. Han var väldigt bra vid V75-vinsten på Jägersro men, kom bort i finalen. I V5-5, lopp 8, på Åby kan han absolut skrälla.

DAGENS AVSLAG

HV 71 och Modo är två lag som är klara för slutspelet och de har en del skador i trupperna och man lär inte chansa med några halvskadade spelare. Dessutom är motivationen högre hos motståndarna, se upp för favoritspel där.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Jag brukar tippa de franska loppen med hyfsad framgång. Nu är det visserligen nordiska kallblod (med en del franska kuskar) som intar Vincennes i Paris. Prix des Trotteurs Sang Froid är jämnt och värt spel. 8 Spangmigutten med Susanne Österberg är minst på plats.

DAGENS DRAG

Eftersom ATG anordnar spel på det nämnda kallblodsloppet i Frankrike i eftermiddag så kan det vara kul att spela Trio – många har chansen att ­vinna och vara på plats. Jag provar det här systemet på 60 rader, etta: 3, 8, tvåa: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, trea: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12.

DAGENS AVSLAG

7 Järvsöfaks springer också i dag – men på V65 i Gävle. Han tar sin 174:e seger och spika i V65-3 – men när det gäller loppspelen är det iskallt. Inte ens tvillingoddsen brukar vara spelvärda.

ARTIKELN HANDLAR OM