”Spela inte Juventus”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

Ulrik SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Liverpool har fått mycket positiv energi efter 2–0-segern i veckans CL-match. ”Pool” gjorde en stark insats och slår nu av bara farten ett beskedligt Middlesbrough hemma på Anfield. Ladbrokes ger höga 1,44. Klart bra!

1,65 för att Wigan ska slå jumbon Derby hemma är taget!

DAGENS DRAG

Watford är på väg tillbaka till Premier League. Får i dag tillbaka sin kapten Jay DeMerit från skada. Besegrar Preston till 1,70.

Sedan ett spel som jag testar med låg insats: Norwich är på väg ned i form och har nu tre bra ordinarie spelare avstängda! Barnsley ger höga 4,00 i odds!

DAGENS AVSLAG

Juventus slåss med Roma om andraplatsen i Serie A. Har fördelen av att ”slippa” Europaspel i år. Till kvällens match borta mot Reggina vill jag avråda spel till låga 1,55. ”Juve” saknar troligen bl.a. Trezeguet, Iaquinta och Buffon.

Fredrik WIDMAN

DAGENS SÄKRA

Jackpott på V75 på Solvalla i dag. Dagens säkra hittar jag direkt i den första avdelningen, V75-1.

2 Fortune Access är en motiverad favorit, han har visat sig väldigt bra i de två senaste loppen. Läget är kanon och han kan dirigera runt om. Ingen av motståndarna skrämmer heller.

DAGENS DRAG

Då vänder vi bara blad till V75-2 och hittar 4 He’s a Gangster. Han har visat bra form utan att få vinna. Hästen går också alltid bra med Johnny Takter i sulkyn. Läget är bra för ekipaget att hitta en bra position. De kommer inte att gå i ledningen utan spurta ner dem över upploppet.

DAGENS AVSLAG

Vi får nog stanna kvar på V75-2-uppslaget i programmet – för den favorit som är minst bra i dag är 10 Fast Tilly. Han såg sämre ut senast och jag tycker inte han har visat tillräckligt. Och svårt läge över kort distans.

GERT Lengstrand

DAGENS SÄKRA

Kvällens delfinal i Melodifestivalen är ingen höjdare och svårtippad. Det kan i princip gå hur som helst. Om man tänker internationellt så borde BWO och Eskobar vara givna vinnare. Båda grupperna har ju verkat utomlands och när det gäller BWO så är de ganska poppis i öststatsländerna.

DAGENS DRAG

Jag tror en hel del på Patrik Isaksson i kväll. Låten Under mitt tunna skinn är inte så pjåkig och Patrik har en cool pipa. Tillsammans med sitt band kan Patrik Isaksson mycket väl direktkvalificera sig till finalen. I sämsta fall blir det andra chansen för honom.

DAGENS AVSLAG

Thérése Andersson är en duktig sångerska men det hjälper inte. Hennes bidrag When you need me hamnar bland de fem utslagna och kommer att glömmas bort nästa vecka. Jag är ledsen Thérése men det är den bistra sanningen.