”Sandviken sätter Motala på plats”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

Ulrik SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en härlig speldag framför oss och det finns flera bra favoriter. Barcelona ska ha en straffspark hemma mot jumbon Levante. 1,15 är bra. Sandviken är bäst i Sverige. Sätter Motala på plats direkt till 1,30. Ska spelas.

DAGENS DRAG

Villa har några av Sveriges bästa spelare i laget – men också de känsligaste. Har toppchans hemma mot Bajen i den första kvarten – om isen är bra... Jag spelar till 1,90. Reading hemma mot A. Villa till 3,20 är taget. Lockas också av Santander till 2,20.

DAGENS AVSLAG

Jag har varnat för Warbergs bristande motivation ett tag. Senast fick jag rätt... Laget vilade flera bra spelare. Är knappast mer motiverat i dag. 1,72 spelar jag inte tvåan till. Avstå spel.

Mattias KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Dags för andra kallblodsloppet på Vincennes i Paris – samma hästar som i torsdags men med annan startnummerslottning. 1 Spangmigutten med Susanne Österberg galopperade bort sig då men är minst på plats nu.

DAGENS DRAG

Eftersom ATG anordnar spel på Prix des Pays Nordiques och trion satt i torsdags kan det vara kul att testa en ny. Etta: 1, 3, 7, tvåa: 1, 3, 7, trea: 1, 3, 4, 6, 7, 11. 3 Moi Elden är särskilt intressant med ett bättre läge nu och Jean Michel Bazire i sulkyn.

DAGENS AVSLAG

Trevligt för före detta elitserie- och NHL-spelaren Per-Olov Brasar att få köra på den franska nationalarenan. Men jag tror inte att några sympatispel på 2 Aldermarin ger något.

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

20 meters tillägg är väl kanske inte den bästa förutsättningen för en klar, men faktum är att 14 Golden Tilly i V65-3 är mycket bättre än sina konkurrenter. Björn Goop i sulkyn borgar för en taktiskt riktig styrning också.

DAGENS DRAG

Ett lopp i kroppen är bra för 7 Vilde Gral i V65-1 som säkert är förbättrad med det. Han möter årsdebuterande Zero Sum Game och behöver lopp och 4 Rose Gaujard som är bra. Men Vilde Gral är en häst som går hela vägen och kan mycket väl vinna från dödens.

DAGENS AVSLAG

Goop blir ibland överspelad vilket inte är konstigt med tanke på hur många lopp han vinner och i V65-5, tycker jag att 1 Kaviar är väl hårt spelad. Blir över från start och är inte lika bra som många tror.