”Rangers spelas till 1,72”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Efter en tung måndag – vände det helt i går. Alla spel satt klockrent. Är helt inne på att Anderstorp vinner över ett Hästö som på kort tid lånat ut sina två bästa spelare! SvS har 1,55 och -2 mål till fina 2,05. Edsbyn (1,15), Kungälv (1,25) och Kalix (1,35) ”bara vinner”.

DAGENS DRAG

Har ett nytt bra bandyspel i dag – Gripen borta mot Boltic. I går såg vi som väntat hur stor skillnaden är mellan elitserielagen och de allsvenska lagen när Sirius lätt körde ifrån Örebro. Jag tror att Gripen gör det samma mot Boltic till 1,90! Rangers (1,72) och Genoa (2,25) spelas också

DAGENS AVSLAG

Trist att behöva ge avslag en sådan här bra speldag... Men jag skulle inte spela Kristanstad borta mot Karlskrona i dag till låga 1,58. Lagets bäste målskytt – Christian Sandberg – skadade sig senast. Avbräck!

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Jag gillar 11 Zlatan Bob (V64-1) som var väldigt bra vid segern senast då han avgjorde enkelt fån bakspår. Formen är bra och han sköter träningen på bästa sätt. Varför ödsla en massa onödiga streck i V64-inledningen när man kan singelstrecka Zlatan Bob. För mig är det en solklar vinnare.

DAGENS DRAG

Rapporterna på 6 Evidence Ås i V64-4 går i dur och trots tävlingsuppehåll och årsdebut tror jag att hästen kommer att göra ett riktigt bra lopp. Kapacitet saknas inte och kusken tror på toppchans. För mig är Evidence Ås ett tidigt streck. Kanske till och med ett singelstreck.

DAGENS AVSLAG

4 Arctic Jetset (V64-4) är en aning svårbedömd inför kvällens start. Han är ganska rask från start men då gäller det att svara ut Duplex vilket kan bli svårt. Nej, Pekka Korpi får nöja sig med att bli tvåa eller trea bakom Evidence Ås.

ANDREAS SLÄTT

DAGENS SÄKRA

…finner jag i V64-5 i form av 9 Staro Allentown.. Senast enkelt till spets och sedan fin i bettet. Det såg retfullt enkelt ut. Bakspår är enkom oddshöjande och det finns ett par hästar i framvolten som gärna vill åt ledningen. Nä, när Goop ger sin springare körsignal lär de andra stå sig…ehhmm…Slätt.

DAGENS DRAG

I V64-1 finner jag kvällens drag i form av 5 Firmin de Socoa. Såg bra ut hos oss på Valla näst senast, däremot en aning ”tassig” på Jägers därefter. Vid sunda vätskor kan den här pojken avsluta synnerligt vasst till slut. Pass på…

DAGENS AVSLAG

…anser jag 13 Maggies Boy i V64-6 är. En jättefin typ, då han visar hela sitt register, men fräschören är sällan som den ska vara. Tillägg på lång distans och det finns en del tuffa hästar på framvolten. Nja, me-not-likey…