”Belfour tillbaka – då vinner Leksand”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Leksand var ointresserat senast och ställde en junior i målet. Det slutade med förlust mot Borås. I dag kommer Ed Belfour tillbaka mellan stolparna – och laget vill avsluta snyggt hemma. Sundsvall slås tillbaka till 1,20. Behöver ni spela en trippel hos SvS – plocka med Gripen.

DAGENS DRAG

Haparanda spelade en smart defensiv bandy mot Kalix. Det räckte till en poäng – tror inte att laget överraskar igen. Örebro är ett bättre lag i grunden och ger goda 1,85 på Unibet. Spelvärt. Boltic gjorde det bra mot Gripen – men är sämre borta. Jag spelar även Kungälv (1,70) i kväll.

DAGENS AVSLAG

Spela inte på helt jämna matcher som inte gäller något. I alla fall inte om ingen ny information kommer fram. Därför ger jag rött sken till mötena Almtuna–Nyköping. Avstå spel.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Oviktig match i hockeyallsvenskan, Björklöven–Växjö där hemmaplan kommer att bli avgörande. Då inget av lagen har något att spela för förväntar jag mig att Löven ändå har det lilla extra som behövs för att vinna en match av den här typen.

DAGENS DRAG

Jag provade med 9 My Gen­tleman nyligen som drag, men det blev galopp med ny kusk den gången. Nu är det Lasse Erixon i sulkyn precis som senast där han som vanligt gick bra. Bakspår i dag men det gör inte så mycket då han inte kan öppna bra. I V65-6 kommer han att vara med när det avgörs.

DAGENS AVSLAG

10 Cassoulet i V65-4 har två raka och senast var det en enkel seger på Bergsåker. Fjärde i volt tror jag inte är bra för den här hästen som är lite stressad. Felfri har han väldigt bra chans, men det luktar startgalopp.

FRANK ÖSTERGREN

DAGENS SÄKRA

Hammarby–Villa-Lidköping. Hammarby behöver en framgång och den kommer bandylaget att svara för. De tidigare kvartsfinalerna har varit jämna, men slutat med tvåmålsseger för hemmalaget. Hammarby spelar hemma, det är säker fördel Stockholm.

DAGENS DRAG

Hertha Berlin–Dusiburg. Duisburg är där nere, men seger och marken är fast. Samt, kurvan pekar uppåt medan Herthas viker. Duisburgs bortaseger of Arminia Bielefeld var en sexpoängare. Zebragänget från västvästra Tyskland gör det igen.

DAGENS AVSLAG

Örebro var med redan när bandy spelades i keps. Men de som tror att Haparanda ska bli genvägen upp kan glömma. På vägen norrut laddade laget med ”Rambo”-filmer. Tyvärr fel inspiration, för att gå upp krävs hjärna inte dumstyrka.