”Läge att montera ned insatserna”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Efter en trögare period har spelen börjat trilla in igen. Västerås till 3,50 smakade gott i går. I dag är utbudet mycket klent och det är läge att montera ned insatserna. Det finns två starka favoriter i hockey-VM. Både USA (1,20) och Tjeckien (1,05) vinner.

DAGENS DRAG

Enskede trycktes ned till runt 2,50 i odds för att vinna sin division 2-serie inför säsongen. Laget borde haft sex poäng efter de första två omgångarna – men man hade inte marginalerna med sig senast. Laget har en bra offensiv och har god chans hemma mot Älvsjö i dag till 1,70.

DAGENS AVSLAG

Ytterst få matcher i kväll och favoriterna känns starka. Play-off-mötet mellan Burton och Cambridge tycker jag ser vidöppet ut – jag avstår det här objektet helt. Tycker att kryssrisken är på tok för stor.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Distansen är bra och likaså spåret så det ser upplagt ut för 1 Another Chill i V65-5, DD-1. Det är ingen vinstmaskin men det övriga i fältet vinner inte ofta och det måste vara en väldigt bra chans till ytterligare en seger för Nurmos/Kontio.

DAGENS DRAG

Över åtta gånger pengarna i går på Inzaghi D.K., ni hängde väl på? 6 Staro Almab betalar nog inte lika mycket vid vinst men årsdebut höjer ändå oddset och när det inte finns några startraketer kanske han kan räcka till seger i V65-6, DD-2.

DAGENS AVSLAG

Oddsen på de båda hockeymatcherna i VM är låga, alldeles för låga för att spela på. Visst vinner Kanada mot Slovenien och Tjeckien mot Danmark men att spela till 1,01 och 1,05 som en del bolag ger är inget för oss.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Trots att 4 Emotional Dust (V65-1) ståtar med en mindre bra resultatrad på slutet tror jag att han vinner loppet busenkelt. Hon har matchats mot tuffare hästar än de hon möter nu och jag tror att Örjan tar en tidig ledning och håller den ända in i mål. Ett givet segerbud och ett gångbart singelstreck.

DAGENS DRAG

8 Princess Valley N. Gör en intressant årsdebut i V65-2. Är nu i Olle Goops regi och trots att det fyra­åriga stoet inte startat sedan september i fjol tror jag att hon är redo för stordåd redan nu. Hittar bara Björn Goop ut i slagläge tror jag att hon är vassast till slut. Ett kul drag i ett öppet lopp.

DAGENS AVSLAG

I V65-5 kommer 4 Karl Johan Palema att få en hel del streck på sig. Men hästen är inte att lita på trots att det handlar om bilstart över snabba 1? 640 meter. Jag har absolut ingen tro på hästen och plockar därför bort honom.

ARTIKELN HANDLAR OM