”Jag gillar Sylvia”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Palace måste vinna för att säkra playoffplatsen. Har en lämplig uppgift då ett omotiverat Burnley, som saknar sina anfallsstjärnor, väntar. Odds: 1,47. Fler spel: Santander (1,45), Ciudad Real (1,40), Kanada (1,05)

DAGENS DRAG

Norrköpingslaget Sylvia är ett lag jag gillar. Som med små medel alltid får ut max av sin spelartrupp. Möter ett skadedrabbat Boden, som har viktige Kabba Samura avstängd, hemma. Sund etta till 1,80. Fler lir: Wolves (1,57), Fredrikstad (1,65).

DAGENS AVSLAG

Åtvidaberg överraskar ”som vanligt”. Har tagit full pott hittills – men är nu för stor favorit för min smak. 1,90 på tvåan som Svenska Spel erbjuder mot Ängel­holm är alldeles för lågt. Avstå.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Serieledande Kalmar FF har i stort sett ordinarie lag i dagens match mot Trelleborg. I cupmatchen mot Östersund vilade man några men de är tillbaka i dag. Jag kan inte tänka mig att Kalmar ska ha några problem mot Trelleborg.

DAGENS DRAG

Daniel Olsson är en friskus i sulkyn och när han bestämt sig för att köra i ledningen då gör han det så länge lampan lyser. I V65-6, DD-2 sänder han 3 My Samba till ledningen och med all respekt för 10 Haver tror jag att My Samba håller undan till seger.

DAGENS AVSLAG

Över dubbla gånger pengarna på Djurgården borta mot Sundsvall lockar men skador oroar i Dif-lägret. Giffarna måste börja plocka poäng nu och kommer att vara noggrant i defensiven.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

2 Louis Chap (V65-5) är en riktig hårding och jagar sin tredje raka viktoria. Var något sämre senast men lyckades ändå vinna vilket var bra gjort. Var däremot helläcker gången före då han vann enkelt utan att förta sig.

DAGENS DRAG

I V65-2 har jag ett intressant drag i 6 Santa Kosing i min jakt på jackpottmiljonerna. Hästen höll mycket bra som fyra på Solvalla senast och i starten före avslutade han vasst efter galopp. Formen är med andra ord på topp och för mig är det ett tidigt streck.

DAGENS AVSLAG

Jag har ingen feeling för betrodde 10 Kabir i V65-1. Han har visserligen bara åtta hästar att runda men 40 meters tillägg kan bli en fälla. Han är onekligen kapabel men för mig är det en favorit i fara.