”Testar intressanta Assyriska till 2,55”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns ett bra spel i Copa Libertadores-slutspelet. Argentinska Lanus har tappat allt och har nu tio ligamatcher i rad utan seger. Förlorade det första mötet mot Atlas med 1–0. Ska nu vända på det i Mexiko – det blir för tufft. Etta till 1,70. Tjeckien och Ryssland bara vinner i hockey-VM.

DAGENS DRAG

Jag hittar inte så mycket av spelvärde i dag. Men jag tycker att Kanada kan vara värt ett spel. USA brukar vänta med att toppa sin form till slutspelet. Odds: 1,70. Testar också ett spel på Assyriska som har ett intressant lag. Har mer tyngd än Väsby. Tvåan ger 2,55.

DAGENS AVSLAG

Tisdag betyder speedway och nu är det dags för en av guldfavoriten att göra hemmapremiär – Västervik. Laget får nu klara sig utan sin VM-förare Bjarne Pedersen samt Billy Forsberg. Jag avstår spel mot Masarna.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

15 Sky Launcher i V65-3 gjorde ett riktigt bra lopp senast utan att vinna. Dubbla tillägg är alltid tufft men springspår ger honom en bra start och med Björn Goop i sulkyn körs han säkert offensivt. Hårdheten har han, den saknar de på startfållan.

DAGENS DRAG

Visste jag att 7 Giddes Dream i V65-2 går felfritt skulle han hamna som dagens säkra. Men det finns en osäkerhet runt honom som gör att han bara är dagens drag. Han galopperade bort sig i årsdebuten så det blev ingen värdemätare, men han visade förra året att han duger långt.

DAGENS AVSLAG

Propositionsmässigt står 13 Gill Star, 14 Soraya Laday och 15 Drisco Accenta bra inne i loppet men jag tror de får svårt ändå i DD-2. 20 meter framför finns flera riktigt bra hästar med ”för lite” pengar på sig. Någon av dem vinner.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Jag förlitar mig på 6 Time Will Tell BR i V65-2 och singelstreckar. Han svarade för en vass upphämtning efter startgalopp senast och visade fin fart och kapacitet. Bilstart tror vi gynnar honom liksom Axevallas långa upplopp. I den form han besitter för dagen blir han inte lätt att stå emot.

DAGENS DRAG

I V65-3 tror jag en hel del på starke 4 Västerbo Lescure som Per Lennartsson låter uppåt på. Gjorde ett bra lopp efter galopp senast och med endast fyra hästar på volten tror jag han går felfritt. Distansen är ett plus och hästen är klart bättre än resultatraden speglar. Ett kul chansstreck till glatt odds

DAGENS AVSLAG

Jag plockar bort betrodde 3 G.Q.Man i V65-1 trots att Björn Goop sitter upp. Hästen ströks inför en tänkt Solvallastart och har varit tveksam i jobben. Han är med andra ord svårbedömd för dagen och i stallet ligger man lågt.