”Lazio spelas till 2,40 mot ett darrigt Inter”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vitryssland pressade Tre Kronor och har efter det förstärkts med fyra riktigt bra spelare. Det handlar bröderna Andrej och Sergej Kostitsyn och Michail Grabovskij från Montreal, samt Colorados Ruslan Salei. Bör mosa Frankrike. Odds: 1,30. Fler säkra: Helsingborg (1,50), Lyon (1,40).

DAGENS DRAG

Lazio har under lång tid i princip enbart haft fokus på Coppa Italia. Har en stark uppställning med trion Pandev–Bianchi–Rocchi på topp. Fick med sig 0–0 från första mötet och möter nu ett darrigt Inter som måste ha fokus på helgens ligaspel. Ettan är klart spelvärd till 2,40 (Unibet, PartyBets).

DAGENS AVSLAG

Real Madrid säkrade i helgen seriesegern och kommer att bli än mer hyllade inför det klassiska mötet med Barcelona. Fokusen ligger nog ej helt på spelet en sådan här kväll – det här kan sluta precis hur som helst. Avstå.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Swept to Victory (V64-6) är en racer som tränare Roger Walmann håller högt. Senast var hon aningen seg i spurten, men till kvällens start ska hon lättas i balansen och dessutom utrustas med ryckhuva, för att få lite bättre fjutt på grejerna. Det här borde hon vinna ganska enkelt, jag spikar.

DAGENS DRAG

12 Majesty of Rock (V64-1) övertygade senast. Han gick då barfota för första gången i den nya regin och det blir samma balans igen. Passas! 3 Ryan Trot (V64-6) hade segerstridit i ett tufft årgångslopp senast om han inte tappat travet 50 kvar. Spets och slut nu?

DAGENS AVSLAG

2 Fisher King (V64-3) är jättekapabel och överlägsen sina konkurrenter – om han sköter sig. Det är långt från säkert. Tränare Stig H Johansson säger att han är väldigt osäker. Storfavorit i stor fara

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

4 Across the Lines blir stor favorit i V64-1 och det känns helt i sin ordning då han troligen sitter i ledningen tidigt. Det är svårt att se någon i det här gänget som sedan är kapabel att plocka ner honom. Jag spikar även pålitliga, snabba 6 Swept to Victory i V64-6.

DAGENS DRAG

1 Vancouver Hornline är ett givet streck från fint läge i V64-2, han får sämst rygg ledaren. 6 Hamras Kavat tycks bli bortglömd i jämna V64-4, trots att formen är på väg uppåt igen. Fine 10 Sos Kivietshof är ett skrällbud om man tror att tempot blir hårt i V64-5.

DAGENS AVSLAG

2 Fisher King vinner V64-3 felfri. Men han galopperar minst två, tre gånger av tio och det räcker, med rådande streckfördelning, för att det ska kännas motiverat att gardera.

ARTIKELN HANDLAR OM