”Jag tippar gulsvart till 2,35 i toppmötet”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Carlisle hade uppflyttningen ”klar”. Men efter att ha tagit två poäng på de sista fem matcherna smet två lag förbi. Därmed blev laget bara fyra och får nu kvala mot seriens kanske bästa lag – Leeds. För Leeds är det här ett positivt kval och får nu tillbaka sin skyttekung. Bra etta till 1,76.

DAGENS DRAG

Elfsborg är mycket tryggt hemma på konstgräset och har inte släppt in ett enda mål. Starkt! Jag har blivit imponerad av hur lätt laget har neutraliserat både Kalmar FF och Helsingborg på hemmaplan. Nu väntar nästa topplag – IFK Göteborg. Jag tippar gulsvart igen. Nu till 2,35 hos Expekt.

DAGENS AVSLAG

Svenska Spel erbjuder ”singelspel” på alla objekt förutom Frej mot Syrianska. Jag tycker inte det är värt att leta ytterligare två matcher för att baka in det objektet i någon trippel. Det är bättre att avstå helt.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Elviria (V65-5) ska jag spela i?kväll i Halmstad. Det här är en tvättäkta spurtkanon, rysligt effektiv när hon får spara speeden. Det fick hon bland annat näst senast då hon smög med i ryggar i kön och mer eller mindre small förbi via 1.11,5 sista 1?000. Senast höll hon bra i dödens. Toppchans.

DAGENS DRAG

1 Cinemon (V65-1) är jag riktigt imponerad av. Han var jättebra näst senast då han fick press i omgångar i ledningen och ändå kunde stega undan till lätt seger. Insatsen var femstjärnig. Senast klev han fram utvändigt ledaren efter 600 meter och kämpade starkt ändå in i mål. Spets och slut nu!

DAGENS AVSLAG

2 Cobra Kejs (V65-5) var klart bra vid spetssegern på V75 senast. Han gick då barfota runt om och var markant förbättrad. Då gav han ett högt odds, nu är han en överspelad favorit som jag jobbar bort.

JOHAN MJÄLLBY

DAGENS SÄKRA

Gais slår Örebro. Jag tycker att Gais går i rätt riktning och Magnus Pehrson har fått ordning på sitt lag. Mot Malmö hade laget verkligen oflax. Dessutom är Örebro ojämna.

DAGENS DRAG

IFK Göteborg slår Elfsborg. Man har bra självförtroende efter att ha vänt och vunnit mot Kalmar. I och för sig har Elfsborg fördel av konstgräset, men Göteborg är starkare. Det är inte alltid Göteborg får ses som en skräll.

DAGENS AVSLAG

Hammarby ska ju vinna mot Gefle, men jag tycker att de är lite väl stora favoriter. Okej, de vann i derbyt, men det var spelmässigt ingen supermatch. Laget har haft problem med att göra mål och jag tror att Gefle kan ta en pinne.

ARTIKELN HANDLAR OM